📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 March 2015

Cum puteti profita de oferta 1+1 Gratis

De cateva luni am devenit cam obsedata de Instagram. Partea buna e ca pot urmari foarte usor promotiile magazinelor preferate, blogurile favorite si retetele vegetariene care arata uimitor de bine. Acestea sunt lucrurile care ma atrag pe mine. Tot de pe instagram am inceput sa urmaresc bloggeritele germane, care au stil foarte dragut de a face poze: dragalase, roz, pufoase, pe un stil copilaresc dar si placut estetic. Si fix in randul lor, exista aceasta moda de a posta zilnic un colt al casei sau al camerei, de obicei, aranjat, ce-i drept, cu mult bun gust.

Asa am descoperit ca in Germania trebuie sa fie o mare moda a lenjeriilor de pat albe cu floricele si cele albe cu carouri roz. Cred ca urmaresc vreo cincizeci de fete, care toate au fix aceste doua modele de lenjerie, obligatoriu. De obicei combinate cu paturica pufoasa alba (sau blana alba) si pernute din dantela sau tot din blanita alba. Trebuie sa recunosc ca arata foarte bine si da camerei un ton linistitor. Cea mai frumoasa camera de fata insa mi s-a parut una cu peretii mint green, mobila alba si accesorii mint green. Inspirata combinatie.

Cum si eu am dormitorul pe alb, mi s-au parut o buna sursa de inspiratie modelele pe care le-am vazut la aceste fete si pentru ca in dormitor, patul chiar e piesa centrala, conteaza lenjeria pe care o alegi dar si cuvertura.
Asa ca am inceput sa caut modele mai interesante de lenjerii de pat in magazinele din online, in mod special pentru ca gasesc mai greu modele simpatice pentru Queen Size.

Apropo, daca ati cumparat si voi vreodata lenjerii chinezesti care aveau dimensiuni generoase pe eticheta, dar v-ati trezit cu un cearcaf mare cat o fata de masa, sau lenjerii ca-n bancul cu Avatar, care v-au colorat pijamalele, probabil ca o sa vreti sa stiti sigur ca gasiti ceva de calitate, cum am gasit eu, Lenjerii de pat romanesti.
Iar vestea buna vine pe latura financiara, pentru ca puteti profita de oferta 1+1 gratis si transport gratuit la comezi de peste 250 lei.
Ca sa profitati de oferta, nu trebuie sa faceti nimic special, fara coduri pe care nu stiti unde trebuie sa le introduceti sau alte chichite. Pur si simplu comandati in mod normal, iar reducerea va fi aplicata. Plata se va face ramburs, la primirea coletului.

Cele mai avatajoase sunt lenjeriile de pat de tip 3D, care in mod normal sunt foarte scumpe, aici va puteti scoate ieftin, comandand 2 la pretul uneia.
Iar cele mai dragute din toate, dupa gusturile mele sunt modelele de mai jos, din Lenjerii de pat Pucioasa:





Daca doriti lista preturilor (care pornesc de la 59 lei) si mai multe informatii, dati simplu click pe link`urile de mai sus!


Please follow me :



Vote my Looks:

4 comments:

  1. such nice bed covers
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  2. Si pe mine ma fascineaza lenjeriile de pat , le privesc mereu pe diverse site-uri si ma simt ca intr- adevarata galerie de arta . Cred ca voi achizitiona ceva de aici ptr ca reducerile sunt substantiale si lenjeriile super dragute

    ReplyDelete
  3. E superba prima lenjerie 3D , ar merge perfec in camera mea mov :D . Sigur voi plasa o comanda, dar inca nu stiu ce voi comanda :)) ! Multumesc pt informatii :*

    ReplyDelete
  4. Love these sets,the printed bed covers are so amazing!
    Lovely colors.
    thank you for sharing this nice selection!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤