📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

08 December 2014

Ivatherm: Ingrijirea pielii Iarna

Ro Only

Ca roman, stii deja ca "iarna nu-i ca vara", iar in ceea ce priveste ingrjirea pielii, nici ca ar putea fi mai adevarat!
Eu de exemplu, daca vara prefer un BB Cream sau un ser inainte de fondul de ten, iarna nici nu se pune problema sa renunt la crema de zi. Da, iarna tenul e mult mai sensibil! Iar despre mainile uscate, nici nu mai vorbim... Daca vara e suficient sa aplic crema de maini o singura data pe zi, in zilele friguroase de iarna, nici nu as putea sa plec din casa fara crema de maini in geanta.
Si iata ca ajungem si la tema articolului de astazi, la produsele esentiale pentru iarna, de la Ivatherm.
Incepem, desigur, cu preferata mea:


Crema hidratanta de maini Multi-Performance

Ce o sa va placa la ea:

  • in primul rand cat de bine hidrateaza, evident. Are o textura fluida, care nu incarca, nu este o crema grasa, se absoarbe imediat in piele;
  • ambalajul. Daca sunteti ca mine, si nu plecat din casa fara crema de maini in geanta, ei bine, crema Multi-Performance are ambalajul perfect pentru asta- are doar 50 de ml, deci nu va ocupa mult loc si va incapea perfect in orice poseta (chiar si ale mele, care sunt asa de mici, incat nu prea incape mare lucru in afara de portofel si telefon). In plus, ambalajul e simplu, chic, ca si restul produselor Ivatherm. Nu stiu daca v-am spus, dar intotdeauna am apreciat simplitatea, functionalitatea si eleganta ambalajelor lor;
  • mirosul absolut superb, fantastic, obsedant! Ei bine, daca ar fi sa fac un top al celor mai frumos parfumate creme de maini, aceasta ocupa clar primul loc cu coronita, reusind sa depaseasca chiar si cremele care au miros de ciocolata sau fructat. Mai ales ca mirosul pur si simplu persista...mult timp!
Crema hidratanta de corp Multi-Performance


Ce o sa va placa:

  • are 200 ml, deci cantitate generoasa;
  • hidrateaza-la fel ca si crema de maini, hidrateaza fara sa incarce, fara senzatia de piele prea grasa si lipicioasa, se absoarbe foarte bine, fara sa fie nevoie sa aplicati/reaplicati o cantitate prea mare;
  • parfumul e identic cu al cremei de maini, insa mai putin intens, ceea ce e ok, eu nefiind un mare fan an cremelor prea parfumate (pentru ca nu imi place sa se amestece cu mirosul parfumului);
  • e dedicata pielii sensibile- dar fara probleme merge la orice tip de piele foarte bine.
In general, cea mai mare problema eu o am cu pielea vesnic uscata a picioarelor. Cel mai probabil din cauza faptului ca epilez cu epilatorul si asta usuca si mai tare, o piele oricum sensibila. In general folosesc unturi de corp, pentru ca mi se par singurele capabile sa dea suficienta hidratare. Totusi, aceasta crema se descurca foarte bine si mai ales imi place ca se absoarbe asa de repede. 



Apa Termala

Daca va imaginati ca apa termala e un "must have" doar vara, eu va contrazic, pentru ca tenul meu devine tare sensibil si iritat fix iarna.
Apa termala face miracole pe un ten obosit sau iritat.

Daca planuiti sa cumparati in acest sezon ceva la de Ivatherm, cel putin crema de maini sa n-o ratati!
Puteti citi mai multe detalii despre aceste produse pe pagina Ivatherm iar mai jos aveti cateva pachete cadou la care ati putea economisi si pot fi o idee minunata de cadou pentru cineva drag:



Pupici!


Ps: La revista Unica din luna decembrie primiti o crema de corp Ivatherm de 100 ml. Revista costa 10.90 fara crema si 16,90 cu crema. Se merita clar!

Please follow me :



Vote my Looks:

7 comments:

  1. nu am folosit niciodata produse Ivaterm,Multumesc pt articol!o sa caut si eu revista Unica,sper sa mai fie ratacita pe undeva.

    ReplyDelete
  2. Acum începe să-mi pară rau că nu am comandat produsele de Black Friday. Chiar m-am învârtit pe site ceva timp, am adăugat în coș câteva produse, dar apoi am renunțat. ^^ La următoarea comandă o să le am în vedere. :)

    ReplyDelete
  3. uneori cand prind oferte la reviste cu cadouri cumpar daca ceva ma atrage ,acum voi da fuga sa o caut la chiosc am folosit cateva mostre care mi au si placut si cum pretul este bunicel doar sa nu o gasescin termen de expirare ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Claudia, nu e in termen de expirare, dar e totusi doar jumatate din cantitate normala la revista (100 ml, iar full size e 200 ml) si cred ca cele mai multe sanse sa gasesti revista cu cadou e la Immedio printr-un supermarket sau mall.

      Delete
  4. Nice review.Looks like aperformant product.
    Thank you for sharing.
    Have a fab day!

    ReplyDelete
  5. Ivatherm am primit cadou la revista Unica de luna trecuta - o mini solutie micelara! Nu mi-a placut in mod deosebit...
    Alte produse nu am folosit de la ei...desi m-ar tenta! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am folosit solutia micelara pt ten sensibil si cea pt. mixt. Mi-au placut ambele, demachiaza tare bine

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤