πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

01 February 2013

Concurs Delly Savon

Cred ca nu mai este o noutate ca ador produsele Bio, sapunurile naturale si lotiunile parfumate din ingrediente naturale. Astazi doresc sa va prezint Delly Savon, un magazin online, cu produse naturale 100%. Ce bunatati puteti gasi la Delly Savon?
In primul rand sapunuri naturale in cele mai placute sortimente si arome. Apoi, lotiune de corp parfumata cu extract de castravete. Daca nu ati incercat pana acum un unt de corp bio, nu cunoasteti cu adevarat hidratarea.Va recomand untul de corp cu Vanilie si Caramel, dar si uleiurile aromate de corp.
De asemenea , daca aveti probleme cu parul deteriorat, ar trebui sa incercati Tratamentul pentru par care contine multe uleiuri benefice parului. Si la urma, am lasat balsamurile de buze, la super-pretul de numai 8 lei, respectiv Balsamul de Buze Albinuta si Balsamul de Buze Capsunica.

Surpriza pentru voi, cititoarele iubitoare de produse naturale, e o cutiuta cu bunatati Delly Savon, care contine un unt de corp, 2 sapunuri si un balsam de buze
Ce trebuie sa faceti ca sa castigati aceasta minunata cutiuta:
  • Like paginii Kaiyo Aino si paginii sponsorului  Delly Savon
  • Share pozei de concurs
  • Lasati un comentariu  aici  cu  produsul preferat de pe Delly Savon (link) si spuneti-mi de ce l-ati ales.
  •  si invitati 3 prieteni  (@ Prieten1, @Prieten2, @Prieten3) sa participe la concurs.
 Nu este necesar sa lasati un comentariu pe blog pentru a va inscrie, inscrierea desfasurandu-se pe pagina de Facebook a blogului. Concursul se incheie pe data de 19 Februarie!

Care este parerea voastra despre produsele Delly Savon? Le-ati incercat pana acum? 
  Promovat pe Concursurile.com