πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

01 February 2013

Concurs Firmoo

V-am prezentat in articolele trecute, ochelarii Firmoo (de vedere) de care am fost foarte incantata, pentru ca sunt la fel de dragalasi in realitate ca si in poze. Daca nu va mai amintiti, uitati aici! Pe langa ochelarii obisnuiti, ati observat si categoria Designer Glasses. Acestia pot fi achizitionati din comert la preturi destul de mari, incepanad cu 300 $, preturile de pe Firmoo fiind mai prietenoase. Modelele sunt interesante si deosebite:




Asa cum v-am mentionat si in articolul trecut, Firmoo ofera prima pereche de ochelari gratuita indiferent de categorie, cu sau dioptrie, dar cu exceptia categoriei Desinger Glasses. In prezent, va puteti bucura de promotia la Designer Glasses care include transportul gratuit prin curier.
Asa cum v-am zis, partea buna e ca nu trebuie sa mai platiti alte taxe vamale si ca pachetul va ajunge in maxim 2 saptamani direct la voi la usa (lucru pe care il urasc la coletele externe, la care adaugam si faptul ca trebuie trebuie sa astept la cozi destul de lungi la posta vamala si ca trebuie sa imi deschid coletul in fata reprezentantului de la posta).

Desigur, asa cum v-am obisnuit, pentru cititorii blogului, Firmoo are o surpriza:
  • Premiul 1: O persoana va castiga un voucher de 30 $ (pentru o pereche de ochelari Designer Glasses) cu sau fara dioptrie, la care puteti alege culoarea lentilei daca va doriti lentile colorate +TRANSPORT GRATUIT
  •  Premiul 2: Inca 5 persoane vor castiga un voucher de 30 $ (pentru categoria Designer Glasses), dar vor plati transportul, in functie de zona unde locuiesc.
In total vor fi 6 castigatori, iar concursul este deschis international. Castigatorii trebuie sa aiba cont pe Firmoo, pentru ca vor fi contactati la adresa de email de catre sponsor pentru expedierea premiului. 
 *Premiul 1 va fi acordat, doar daca sunt un minim de 30 de participanti la concurs.


Conditii pentru participare:
  1. Alegeti perechea preferata din categoria Designer Glasses (lasati link`ul in comentariu)
  2. Ma urmariti prin GFC.
  3. Dati share pozei de concurs (lasati link`ul de share in comentariu, aici pe blog)
  4. Lasati adresa de email cu care v-ati facut cont pe Firmoo (pe aceeasi adresa veti fi contactati de catre sponsor, daca veti castiga)
  5. Optional: Like Paginilor Kaiyo Aino si  Firmoo  (o sansa in plus)
  6. Optional: Scrieti un articol pe blog cu poza si link`ul spre acest concurs!(doua sanse in plus)
Concursul se incheie pe data de: 21 Februarie! Bafta tuturor!

 Promovat pe Concursurile.com