πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

22 February 2013

Castigatorii concursurilor incheiate

Buna fetelor!
A venit timpul sa anuntam castigatorii concursurilor!
Nu trebuie sa va mai spun din nou, cat de rau imi pare ca nu cereti ajutorul cand va inscrieti! Va reamintesc pe aceasta cale, daca nu stiti sa va inscrieti, sau nu sunteti sigure ca v-ati inscris corect, va rog sa ma contactati inainte. La concursurile pe Facebook au fost cele mai multe inscrieri gresite. Tagul se pune, tastand @ inaintea numelor prietenilor, pana cand iti apare in lista de sub comentariu, prietenul pe care vrei sa il Tag`uiesti. De asemenea, la concursurile pe facebook, nu erau conditii optionale, deci trebuia sa fiti fani ai paginii mele de facebook, pentru ca sa puteti participa la concurs. Asa ca, imi pare rau sa va spun din nou, ca multe persoane au fost eliminate.
Pe viitor, voi crea o pagina speciala, unde voi explica pas cu pas, cum sa va inscrieti, ca sa va fie mai usor sa gasiti aceste informatii.

La concursul Firmoo, au fost la limita, 30 de inscrieri individuale, deci se va acorda premiul 1, v-am oferit si sanse in plus, dar unele persoane au uitat sa-mi lase o adresa de email. Nu v-am eliminat, nefiind o conditie obligatorie, dar castigatorii alesi care nu mi-au lasat o adresa de email, sunt rugati sa ma contacteze ei, pentru primirea premiului.

Premiul 1- Lucica Lazar
Vei fi contactata de sponsor pentru codul tau
Premiul 2:
Ioana Stanescu
Molan Daniela
Gina Dumitru
Camelia Covaci
Cristina Gondos

Castigatorii trebuie sa isi aleaga o pereche de ochelari din aceasta categorie, Designer Glasses, si vor folosi codul primit de la mine, si pentru Lucica Lazar, cel primit de la sponsor.
Codul trebuie folosit pana pe data de 28 Februarie, asa ca, daca cineva doreste sa renunte la premiu, e rugat sa ma contacteze rapid, pentru ca putea alege un alt castigatori.

Concursul Pravalia de Sapun:
Au fost 298 de inscrieri corecte, dintr-un total de 321.

 Castigatorul e Ultimul Minut. Felicitari si te astept cu datele complete +numar de telefon si cod postal la adresa dumitru9catalina@yahoo. Pentru ca premiul va fi expediat  de mine, pot astepta pana miercuri cel tarziu.

Concursul Delly Savon:
La acest concurs au fost si mai multe inscrieri incomplete sau gresite, deci din 380 (comentariile care au fost facute dupa data de incheiere a concursului nu au fost luate in calcul), doar 300 de inscrieri corecte!

Felicitari Ozi Catoatecelelalte, te astept cu datele complete pe adresa de email dumitru9catalina@yahoo.com, in termen de 48 de ore! Premiul va fi expediat de sponsor!

Felicitari castigatorilor, iar celor care nu au castigat azi, nu uitati ca saptamana viitoare pornim un concurs doar pentru cei care nu au castigat inca un premiul pe acest blog. Rog castigatorii de pana acum cat si pe cei care au fost premiati astazi sa nu se inscrie la acel concurs, pentru a da sanse si celorlalti!