๐Ÿ“ง Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

30 January 2013

Concurs Pravalia de Sapun

Am descoperit Pravalia de Sapun acum cateva luni, cand va spuneam daca va mai amintiti, pe facebook, ca balsamurile sunt pur si simplu adorabile.
Ce gasiti la Pravalia de Sapun?  Unturi si uleiuri de corp, balsam de buze cu arome deosebite, lumanari colorate si parfumate si nu in ultimul rand o gama larga de sapunuri naturale, realizate cu maiestrie. Preturile sunt incredibil de mici, costul unui sapun e de 10 lei, al unui balsam de 10 lei, uleiul de corp 10 lei, iar untul de corp 16 lei!
Stiu ca printre voi sunt multe iubitoare de produse naturale, asa ca, de Valentine`s Day o cititoare a blogului se va rasfata cu aceste produse minunate.

Premiul consta intr-un set compuns din:

  1.  Sapun cu Spirulina- Sapun detoxifiant, puternic hidratant, echilibrant seboreic, util in tratarea acneei si a dermatitelor. Recomandat in acelasi timp ลŸi รฎn cazul tenului matur, รฎn curs de รฎmbฤƒtrรขnire, regenerรขnd pielea ลŸi avรขnd un efect pozitiv asupra ridurilor.
  2. Sapun Casia (cu Scortisoara) -Un sapun care datorita ingredientelor are efect reconfortant si de netezire a pielii, dar si un efect antiseptic si astringent luptand cu succes in prevenirea si tratarea acneii. Vitamina E din compozitia uleiului de rapita ii confera uleiului proprietati antioxidante si de regenerare celulara. Uleiul esential de Patchouli este un ulei tonic, stimulant cu efect antidepresiv.
  3.  Balsam de buze- Cacao- Un balsam cu aroma suava de ciocolata, datorita untului de cacao de prima presare. Potrivit pentru zilele reci de iarna, lasa buzele catifelate, hidratate si protejate de frig sau vant. Poate fi folosit si ca fixator al rujului dumneavoastra.
  4.  Unt de Corp Basic- 100% natural din ingrediente alese cu grija untul de corp Basic iti lasa pielea catifelata, hidratata, elastica, parfumata suav de la untul de cacao de prima presare si de la pastaia de vanilie. Un unt care protejeaza in perioadele cu vreme rece.
    Ideal pentru viitoarele mamici pentru prevenirea vergeturilor, pentru ca nu contine nici un fel de ingredient alergen. Ideal pentru cine doreste sa se simta rasfatat
 Ce trebuie sa faceti pentru a castiga:
 Nu este necesar sa lasati un comentariu pe blog pentru a va inscrie, inscrierea desfasurandu-se pe pagina de Facebook a blogului. Concursul se incheie pe data de 16 Februarie!