📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 December 2016

Ce mai colecționez?


Ați prins vremurile când era o modă să îți ”parfumezi” dulapurile strecurând câteva săpunuri între rafturi?

Probabil că aceste amintiri m-au inspirat să încep să ”pun deoparte” săpunurile care mi se păreau atât de drăguțe încât nu m-am îndurat să le folosesc.
Între timp, favoritele puse la păstrare s-au înmulțit, încât am fost nevoită să recunosc că le colecționez.

Colecția mea cuprinde atât săpunuri naturale, handmade, colecții ediții limitate, pachete, dar și săpunuri pe care le puteți considera banale, pe care le puteți găsi fără probleme în comerț, cum e Dove Gentle Exfoliating- care a ajuns în colecție pentru că are un loc special printre favoritele mele și încă îmi place le nebunie, chiar dacă îl folosesc de vreo 10 ani.


Unele sunt drăguțe ca aspect, altele au arome care te fac să le iubești și câteva dintre ele, pur și simplu sunt niste mini-size-uri absbolut adorabile.
Am făcut poze la câteva dintre ele, nu e aici întreaga colecție, și dacă vreți să știți unde îmi păstrez colecția, o să fiți surprinse să aflați că în coșulețe în dulapul de haine? Deh, vechile obiceiuri...
Vă las cu pozele și cu întrebarea dacă mai ascundeți săpunuri în dulap?




















Please follow me :



Vote my Looks:

22 comments:

  1. ce frumos! nu mai am sapunuri in dulap de mult, poate si pentru ca folosim mai mult sapun lichid, iar cele solide le-am cam lasat la coada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu la fel, tot mai mult sapun lichid, cred ca de aceea am si ajuns cu colectia de sapunuri in dulap.

      Delete
  2. Deci iti inteleg perfect aceasta colectie! si mie imi plac mult sapunurile astea "mestesugarite" si impachetate frumos. O parte dintre sapunurile tale le am si eu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu? Cum sa te induri sa le folosesti cand sunt asa de dragute?

      Delete
  3. Hai ca unele dintre ele sunt de-a dreptul apetisante, iti vine sa musti din ele. E o problema sa ai o colectie de sapunuri si nu stiu unde le-as pastra, probabil tot in dulap :)

    ReplyDelete
  4. Ce de sapunuri extravagante ai ♥
    Eu n-am fost niciodata pasionata de sapunuri solide, insa am prietene care le iubesc, cred ca la fel de mult ca tine :D. Daca nu uit, cand vin in Romania iti aduc un sapun de la H&M Cosmetics.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca o mare parte din ele chiar au fost primite cadou si daca sunt cadou, nu poti sa le folosesti asa- intr-o zi obisnuita. Trebuiesc si ele pretuite :D

      Delete
  5. Wow ... o colectie impresionanta pot sa vad la tine. Nu m-am gandit niciodata sa colectionez sapun :) Desi, daca stau si ma gandesc la cate tipuri/forme/arome au aceste sapunuri acum mi-as dori si eu cateva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu am crezut ca efectiv colectionez- pana am ajuns sa nu mai am loc de ele in dulap :D

      Delete
  6. M-ai prins! Si eu inca tin sapunuri in dulap. Unele din ele se regasesc in colectia ta. Am si 4 sapanuri handmade pe care nu le-am folosit ca nu m-am indurat. Unul luat din Bulgaria, 2 facute de nasica mea sub forma de trandafir si unul primit cadou. Ce e drept si-au pierdut mirosul, asa ca le tin pentru aspect pe raft! :) Erau prea frumoase sa le folosesc...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu- chiar nu te poti indura sa le folosesti cand vezi cu cata grija au fost facute si cat de frumos impachetate!
      Plus ca atunci cand le cumpar- cumpar minim cate 2 la fel- unul pentru a fi folosit si unul pentru pastrare :D

      Delete
  7. Nu m-am gandit niciodata sa pun bazele unei colectii de sapunuri solide dar nu e o idee rea, mai ales ca am deja vreo 5 sapunuri de la Bottega in asteptare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pana acum nu am decat 2 de la Bottega si acestea miros exceptional- au ajuns desigur, la colectie

      Delete
  8. Ce idee dragutade postare si eu colectionez sapunuri.

    ReplyDelete
  9. Si mama facea asta. Eu nu imi parfumez hainele. Ele sunt in dressing si e destul de aerisit. Mirosul de curat si proaspat imi place la nebunie.

    ReplyDelete
  10. Da, dar nu gaseam decat Fa , acum avem de unde alege: sapunuri naturale, parfumate, insa le folosesc nu fac colectie!

    ReplyDelete
  11. ce misto arata. Am ani de zile de cand nu mai folosesc sapun solid pt ca imi usuca mainile. anul trecut am auzit prima data de faza cu sapunul in sifonier printre haine si am incercat si eu, dar la incaltaminte :)))

    ReplyDelete
  12. Nu mai ascund sapunuri in dulap, dar l-as prefera pe cel cu levantica.

    ReplyDelete
  13. Prietenilor le va fi mult mai usor sa-ti ofere un cadou. Eu sincer nu prea suport sapunurile solide. Am impresia ca nu imi lasa pielea catifelata si prefer varianta lichida. Cred ca doar piticii din capul meu sunt de vina

    ReplyDelete
  14. Nu prea ma omor dupa sapunuri, dar imi place colectia ta. Eu nu am prins vremea cu sapunuri ascunde in dulap. Eu mai tin lavanda, dar nu pt aroma ci pentru a scapa de moli.

    ReplyDelete
  15. Waaa! Sunt superbe! Imi place foarte mult ca ai ales sa ne arati si noua colectia ta :D

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤