📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 June 2016

Descoperirea Verii: Crema multifuncțională de la PUPA


Pe Crema multifuncțională de la PUPA  am descoperit-o întâmplător. Nu eram în căutarea unei noi creme de corp, eram deja obișnuită cu cele pe care le folosesc. Dar o dată ce am testat-o, m-am îndrăgostit imediat.
Pe timpul verii nu folosesc foarte des crema de corp. Defapt, o folosesc des, însă numai pe picioare, pentru că pielea rămâne mereu foarte uscată de la epilat. Chiar și crema de mâini o folosesc mai rar vara.
Însă crema multifuncțională mi se pare o descoperire de care nu mă voi lipsi prea curând.


Ceea ce m-a impresionat de la început e parfumul ei: suficient de puternic, echilibrat și subtil. La început mi se părea un miros citric. Mai târziu mi s-a părut ca miroase a cireșe. Din când în când mi se pare că miroase a prăjitură. Nu aș putea să spun cu certitudine, însă e genul de aroma pe care o ții minte și peste ani și pe care o vei recunoaște oriunde.

Apoi, foarte interesantă mi se pare textura ei: e super- hidratantă, intră  foarte repede în piele și își păstrează mirosul pe piele, dar mai ales are o consistență interesantă, ca de budincă cu vanilie.
Este recomandată pentru pielea uscată, însă nu e o cremă care îți lasă pielea grasă, ci doar hidratează, așa că eu o pot recomanda cu încredere tuturor tipurilor de piele.
Fiind multifuncțională, poate fi folosită pe corp, pe față, pe mâini și chiar pe buze. Chiar și pe buze se simte perfect, intră imediat în piele și hidratează buzele timp îndelungat.
Are și o cantitate generoasă, 350 ml. Ca să faci o comparație, cremele de corp la tub au 200 ml.
Costa 55 lei, o poți vedea online aici, iar magazinul Pupa îl găsești in MegaMall la etajul 1.
Sau puteți să aruncați un ochi pe Aoro. 






Please follow me :



Vote my Looks:

4 comments:

  1. I love this porduct!
    xoxo Gina

    new post
    http://f-lover-fashion-blog.blogspot.it

    ReplyDelete
  2. This product sounds good, I want to try it
    www.alessandrastyle.com

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤