📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

03 December 2015

ZNU Christmas Big Sale + Bani din vanzari

For English, scroll down

Magazinul ZNU l-am descoperit asta-vara, cand cautam haine de dantela. Evident, eu am o mare obsesie legata de dantela, o obsesie mai complicata, avand in vedere ca nu toata dantela e de calitate sau arata bine. De aici mi-am comandat o rochie alba de dantela pe care o puteti vedea aici, care, cu exceptia faptului ca are jupa prea scurta a fost superba si marimea a fost ok, ba chiar as fi putut lua un numar mai mic. In general sunt stresata legat de marimile hainelor pe care le cumpar din magazinele internationale, pentru ca, asa cum stiti deja, XXL chinezesc se poate sa fie un S european. Jupa i-am inlocuit-o usor, asa ca pana la urma nu a fost o problema.

Astazi insa revin cu doua noutati legate de ZNU:


1. In prezent, au o oferta superba de Craciun

Reduceri de pana la 60% la articole de iarna, pana pe data de 27 decembrie.


2. VIP Program

In plus, au un sistem de VIP, care la inceput mi s-a parut un fel de teapa, insa dupa ce am analizat problema, am realizat ca e destul de avantajos.
Mai exact, platesti un fel de abonament pe o luna, 3 luni, 6 luni sau un an (care costa $9.9, $24,99, $36,99, $56,99), care iti ofera pret  special la orice produs pe site, pe perioada abonamentului.
Ca membru VIP primesti lunar un produs gratuit, la alegere din produse de sezon, dar mai ales ai posibilitatea de a castiga 20% din vanzarile pe care le aduci in aceasta perioada (vei primi un link de afiliat).

In concluzie, sa zicem ca alegi sa platesti $9,9 pe o luna. In aceasta luna primesti gratuit un articol de imbracaminte (care valoreaza mai mult de $10), pret special la toate articolele (daca intentionezi sa cumperi ceva) si daca ai noroc, poti si castiga ceva bani (pe care ii poti folosi sa cumperi de pe site, sau ii poti retrage in paypal).

Eu zic ca se merita sa platesti $9,9 chiar si numai pentru acel articol de imbracaminte si daca nu vei aduce nici o vanzare. Iar faptul ca sunt dispusi sa plateasca un comision atat de mare per vanzari, adica 20% catre paypal, e un mare avantaj.

Daca ati mai incercat sa castigati din afiliere pe magazine internationale, ati observat cred, ca foarte putine iti ofera posibilitatea de a fi platit prin paypal. In general, programele gen ShareSale si altele de genul acesta, nu sunt facute pentru cei cu domiciliul in afara SUA, motiv pentru care trebuie sa aduci diverse declaratii de venit si dovezi ca locuiesti in alta parte decat in SUA, incat preferi sa te lipsesti.

Ca un sfat, va spun ca eu reusesc cel mai bine sa aduc vanzari de pe Pinterest. Pentru ca nu vreau sa-mi incarc blogul cu reclame inutile si pentru ca, daca vrei sa atrage atentia postand pozele unui produs, cele mai multe sanse la ai pe Pinterest. In plus, asa ajungi cel mai usor la un public international. 

Nu stiu in ce masura va atrage ideea, insa eu deja mi-am facut card VIP pe o luna. Dupa o luna, o sa va spun cum mi-a mers si daca se merita. Pentru cei care nu sunt interesanti de genul acesta de idei, e ok si oferta de a primi un produs la $9,9. Daca nu, ramane insa oferta de Craciun, motiv pentru care ar trebui sa vizitati magazinul.
Pentru a citi mai multe despre programul VIP, dati click aici!
Va las cu pozele catorva produse de iarna:






Do you know ZNU?
I have to great news for you:

1. They are having a BIG Christmas Sale


ZNU Christmas Big Sale
from 2015.12.1 to 2015.12.27.
Get everything with SPECIAL PRICE! Up To 60% OFF!
Sign up to enjoy your VIP shopping trip!
Take your Christmas Gift home quickly!
Click here: http://www.znu.com/page/vip?referid=4888 

2. The VIP program

What is the VIP Program?
Do you want to get free clothes every month, discounts specially made for you and a chance to earn some money? Well, this is exactly what the VIP Program will give you.

It`s not free (of course), but is actually very cheap. For one month you have to pay $9,9, for 3 months $24,99, for six $36,99 and for an year $59,99. After you sign up for the VIP Program you`ll get special discount for everything on the site, a free piece of clothing of your choice every month and 20% of the sale you generate (you`ll get an affiliate link).

I think it`s actually great to receive an item a month for free and the cost of the VIP program kind of pays itself. If you want to start with the VIP Program, just click here.

The payment for the sale you generate will be paid via Paypal.

Hope you`ll find this post usefull.


Please follow me :



Vote my Looks:

2 comments:

  1. hmm. vad ca au chestii faine :D

    ReplyDelete
  2. Informatii utile si interesante , site-ul e fain cu lucruri faine

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤