📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

19 June 2015

De unde cumparam adevaratele produse BIO?

Ro only

Cu cateva secole in urma, folosirea produselor naturale era considerata o forma de magie.
Era inexplicabila puterea unor femei de a-si pastra tineretea si frumusetea, utilizand amestecuri, ceaiuri, masti si produse dupa retete doar de ele stiute.
Astazi stim despre propietatile curative, benefice ale unor plante, beneficii aduse atat corpului cat si spiritului.


Desi in ultimii ani industria produselor naturale sau bio a avut o adevarata explozie, exista insa pe piata diversi producatori care se folosesc de termeni precum "100% natural", bio, eco, fara insa a respecta principiile produselor cu adevarat naturale, in compozitia lor aflandu-se si ingrediente nocive sau conservanti artificiali.

Desi cel mai simplu advertisment si metoda cea mai usoara de a deosebi un produs veritabil natural de unul care contine si ingrediente prea putin naturale, e pur si sa citesti ingredientele.

Produsele naturale, fie ca sunt de consum, fie ca sunt de ingrijire si infrumusetare, pot fi achizitionate (de multe ori la preturi mult mai mici decat cele clasice) de la diverse magazine de tip plafar, din unele farmacii sau din magazine specializate.

Daca stiati deja de Organic Shop, un magazin excelent cu o gama foarte mare de produse naturale, el se transforma in Rangali.

Daca nu cunoasteti acest magazin, tot ce trebuie sa stiti e ca reprezinta garantia ca produsele comercializate sunt naturale, indiferent daca optati pentru produse de ingrjire, produse de menaj sau mancare Bio.
Daca nu sunteti neaparat mari fani al produselor naturale, nu uitati ca preturile lor pot fi un avantaj competitiv care va poate convinge sa optati pentru ele, in defavoarea celor clasice.


Please follow me :Vote my Looks:

1 comment:

  1. M-am uitat putin asa prin magazinul online dar m-au cam speriat preturile sincer...dar unele produse recunosc au preturi mai mici si sunt sigura ca merita cumparate :)

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤