📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 September 2014

Compatibilitatile Balantei cu celelalte zodii

El Balanta, Ea Berbec
Contrarii care se atrag

El este semn de Aer, ea semn de Foc. Aerul este cel care da puterea focului, care ii intretine valvataie, punand propria energie la bataie. Barbatul Balanta, poate sa dea femeii Berbec tot ceea ce are, sa i se daruiasca in totalitate: bani, trup si suflet. Daca femeia este multumita de ceea ce primeste si nu vrea mai mult si mai mult de la acesta, lucrurile pot merge foarte bine intre ei. Mai ales ca cei doi sunt uniti si de legea contrariilor care se atrag, aflandu-se in semne zodiacale opuse (la 180 de grade).
Femeia Berbec este foarte energica, ambitioasa si poate pune la grea la incercare nevoia de liniste si armonie a barbatului Balanta. Nevoia ei de a lucra in echipa este mai mica decat cea a barbatului si va avea accese de dominare si individualism, manifestate asupra lui. Amandoi iubesc mondenitatile, petrecerile si stiu sa se bucure de viata. Diferentele dintre ei pot aparea din cauza ritmului diferit de viata: ea vrea sa traiasca rapid, intens, la maximum, el dimpotriva, iubeste calmul, echilibrul si moderatia in toate. Berbecului i se pare ca Balanta nu este suficient de realista, nu are suficineta initiativa si capacitate de decizie, nu are puterea de a lupta pana la capat pentru ceea ce vrea si astfel, pierde oportunitati si sanse. Femeia este temerara, mereu in cautare de nou, de inedit; barbatul este ceva mai conservator si vrea mai multa stabilitate. Atractia fizica dintre ei este foarte mare, ca si gradul de compatibilitate sexuala. Pentru acest cuplu, toate neintelegerile se pot rezolva in pat.

El Balanta, Ea Taur
In pat cu Venus

El este semn de Aer, ea semn de Pamant. Aerul este cel care ajuta la dezvoltarea vietii pe pamant, iar viata acestuia se hraneste cu energia vitala a aerului. Ceea ce au in comun este influenta lui Venus, planeta dragostei, care guverneaza ambele zodii. Au acelasi tip de senzualitate, de viziune estetica asupra vietii si aceeasi teama de conflicte si de infruntarile directe, deschise. Aceeasi planeta le insufla o dulce lene, o inertie mai mare decat a altor semne, care se manifesta atunci cand trebuie sa se apuce de o treaba mai complicata. Astfel vor incerca sa isi faca o viata placuta, usoara, echilibrata, calma, presarata cu multa diplomatie, tandrete si senzualitate. Amandoi sunt conservatori, apreciaza ideea de casatorie si de familie. De foarte tineri viseaza la un camin confortabil si prosper cu copii si nepoti. Sunt parteneri fideli, pe care numai dezamagirile si suferintele mult prea mari ii pot face sa isi schimbe convingerile. Barbatul Balanta renunta greu la flirturi, dar nu depaseste granita acestora. Gelozia femeii Taur este foarte mare, mai ales ca este dublata si de incapatanare. Este greu de convins ca lucrurile pot sta si altfel decat banuieste ea. Diferentele si diferendele cele mai mari dintre ei se manifesta la capitolul bani: ea este mai econoama, el cheltuitor; ea materialista, el visator. Atractia fizica dintre cei doi este maxima. Au aceleasi idei despre sex, mai ales ca imaginatia erotica apartine barbatului care are initiativa.

El Balanta, Ea Gemeni
Multe vorbe si distractie maxim

Amandoi sunt semne de Aer, deci usor superficiali, traiesc de parca ar pluti, iar multe dintre lucruri in joaca si se risipesc in tot felul de discutii si activitati neproductive. Au foarte multe lucruri in comun, au aceeasi pasiune pentru a trai viata intens, pentru frumos, arta si echilibru. Sunt creativi, muncitori, artistici, mereu in cautarea unui echilibru interior stabil. Punctul lor slab este ca le lipseste simtul realitatii. Amandoi traiesc intr-o lume ireala, in care nu stiu sa faca fata problemelor materiale si financiare, nu pot rezolva conflicte directe si nu pot lua decizii ferme corecte cu rapiditate.  Atunci cand trebuie sa castige bani, sa achite facturi, sau sa faca treburi casnice, monotone, murdare, imediat li se schimba starea de spirit, cad in triste si devin plini  de frustrari. Nu prea sunt economi, el fiind tentat sa cheltuie chiar mai mult decat ea. Prefera viata in  "roz" si fac totul pentru a o avea in aceasta culoare. Ei ii plac mobilitatea, actiunea, miscarea, calatoriile si petrecerile. El nu alearga decat dupa lucrurile usor de obtinut, care nu presupun compromisuri si riscuri, caci nu este nici luptator, nici perseverant, decat in situatiile bara-limita. Comunica bine impreuna, caci sunt sociabili si diplomati. Cei doi se plictisesc repede, dar inconstanta lor ii face sa nu isi pierda repede interesul unul pentru celalalt. Din punct de vedere sexual sunt foarte compatibili, au o bogata imaginatie erotica si gusturi comune pentru excentricitati.

El Balanta, Ea Rac
Relatie dificila

El este semn de Aer, ea semn de Apa. Cele doua semne au foarte putine lucruri in comun. Acestea sunt respectul traditiilor si dorinta de a intemeia si a pastra o familie. Lipsa de simt al realitatii ii face vulnerabili la capitolul siguranta financiara si de aici vin multe reprosuri catre barbatul Balanta si nemultumuri in familiei. Acesta nu reuseste sa se impuna ca un adevarat cap de familie, nu are autoritatea si fermitatea de care are nevoie femeia Rac. Barbatul Balanta se plictiseste repede de aceeasi partenera in timp ce femeia Rac este foarte geloasa si posesiva. Ceea ce ii poate aduce impreuna  e faptul ca el se lasa fascinat de sensibilitatea si romantismul acestei femei, de nevoia ei de siguranta si de viziunea serioasa si responsabila asupra familiei. La randul sau, Racul este cucerit de farmecul Balantei, de calitatile ei de cuceritor, de felul de a vorbi, de gesturile cavaleresti si mai ales de echilibrul pe care il inspira. Din pacate, toate acestea nu sunt suficiente pentru o relatie perfecta, de lunga durata. Amandoi sunt mult prea capriciosi, hipersensibili si instabili emotional si nu se pot sprijini unul pe altul atunci cand au nevoie. Cu toata diplomatia Balantei si toate intentiile de a face bine si de a proteja ale Racului, tot la a se rani unul pe altul ajung. Din punct de vedere erotic nu sunt prea compatibili. Barbatul Balanta vrea un partener sexual energic si inventiv, nu unul supus, conservator, mereu in asteptarea initiativei celuilalt.

El Balanta, Ea Leu
Viata la maxim

El este semn de Aer, ea semn de Foc. Barbatul Balanta este ca un suflu de aer proaspat pentru femeia Leu si stiu, macar pentru inceput, cum sa-i alimenteze arderea. Acesta se va consuma pana al epuizare, daruindu-se total, fara a reusi sa multumeasca pe deplin impetuoasa femeie Leu. Ea are nevoie de un barbat mult mai ferm, mai ambitios, mai luptator, mai agresiv si mai dur decat poate fi Balanta, care este adepta non- violentei, non-actiunei, a diplomatiei si rezolvarii tuturor problemelor cu duhul blandetei. Ea il vede ca pe un timp nemotivat suficient, fara vlaga si fara capacitatea de a "da din coate", asa cum o cer vremurile actuale. Femeia Leu este blanda si generoasa, dar isi pierde rabdarea repede cu un barbat mult prea moare si incet pentru tempoul ei. Ea este dinamica, energica, activa, adepta a rezolvarii problemelor prin actiuni ferme, chiar agresive, interesata de cariera si de pozitie sociala. Barbatul va reusi greu sa tina pasul cu ea si cu nevoile ei. El trebuie sa faca toate eforturile de a nu se lasa dominat, iar ea trebuie sa renunte la ideea suprematie in cuplu si sa isi accepte rolul de femeie delicata, intelegatoare si tandra. Si unul si altul pot reusi caci: Balanta stie sa conduca din umbra, fiind mai putin orgolioasa din umbra si il poate manipula discret si cu diplomatie; iar Leul este suficient de inteligent, cat sa nu-si riste linistea caminului numai de dragul invingerii intr-o disputa. Din punct de vedere sexual se inteleg bine, acesta fiind punctul forte al relatiei lor.

El Balanta, Ea Fecioara
Compatibilitate minima

El este semn de Aer, ea semn Pamant. Chiar daca, conform teoriei, aerul ar trebui sa invioreze, sa aduca un suflu nou peste pamant si chiar daca acesta il ajuta sa evolueze, sa se dezvolte, femeia din zodia Fecioarei nu simte la fel. Spiritul ei critic foarte dezvoltat o determina sa nu vada calitatile acestui barbat. Ea este nemultumita de nevoia lui de a se face placut, mai ales in  fata femeilor, de a flirta, de a iesi in lume, de a se imbraca elegant, de a cheltui pe lucruri "fara importanta" sau "fara valoare". I se pare ca el nu se pricepe cum sa administreze banii familiei, ca nu este suficient de activ in plan financiar, ca nu se zbate destul pentru siguranta zilei de maine sau ca se agita prea mult pentru mult prea putin. Foarte rar se intampla ca aceasta femeie sa fie multumita de prestatia barbatului Balanta. El este un tip visator, cald, care viseaza la echilibru si armonie, la o partenera rafinata, stilata, care sa vorbeasca mai putin si mai frumos decat o face Fecioara. Ea simte nevoia sa isi exprime in continuu nemultumirile, iar lui nu-i place deloc sa i se faca reprosuri. Si de aici relatia lor incepe sa se rupa. Diferentele intre ei sunt foarte mari: ea este ordonata, el dezordonat; ea materialista, el idealist; ea critica, el indulgent; ea provocatoare de conflicte, el cu teama de confruntari; ea econoama, el cheltuitor; ea ia viata mult prea in serios, el este mai detasat. Sexual, nu se inteleg prea bine. Au stiluri foarte diferite de a simti dragostea si de a-si exprima sentimentele.

El Balanta, Ea Balanta
Utopie si teatru

Amandoi sunt semne de Aer: mobile, vesele, jucause, dornice de aventuri, indragostite de viata si de iubire, dar cu un echilibru greu de pastrat. Principalul dusman al acestei relatii este instabilitatea emotionala a acelor doi. Sunt foarte empatice si isi transmit unul altuia si starile bune si cele rele. Din aceasta cauza foarte rar se pot sprijini unul pe altul atunci cand au nevoie. Au multe in comun: aceleasi pasiuni (arta, dansul, moda, mondenitatile, designul), aceleasi calitati (simtiul estetic, simtul dreptatii, adaptabilitatea, comunicarea, diplomatie, intuitie, corectitudine) si defecte (lenea, inertie, lipsa de curaj, lipsa spiritului combativ). Pentru o Balanta, fie femeie, fie barbat, lucrurile inestetice, monotone, obositoare sau prea complicate devin o piedica reala in obtinerea echilibrului si a bucuriei de viata. Au o sensibilitate excesiva la uratenie. Un cuvant urat-spre exemplu- are o putere distructiva mult mai mare in urechile Balantei decat in ale oricarui alt semn din zodiac. Nici unul dintre ei nu stie cu adevarat sa faca bani. Se adapteaza foarte greu la stres si nu pot accepta compromisurile. Le plac lucrurile clare si de aceea, stabilesc inca de la inceput care este rolul fiecaruia intr-o relatie. Cei doi se vor certa foarte rar si pot parea celorlalti cuplul perfect, caci prefera sa discute cu rabdare sa discute orice problema cu care se confrunta. Le plac gesturile demonstrative de iubire, sexul teatral, cadourile, romantismul si poezia. Sexual, sunt foarte compatibili caci au gusturi si fantezii asemanatoare.

El Balanta, Ea Scorpion
Atractie Fatala

El este semn de Aer, ea semn de Apa. Doua semne total paralele, care au prea putin in comun. Aerul se va mentine mereu la o oarecare distanta fata de elementul Apa si nu se poate combina intr-o relatie profunda cu aceasta. Au ritmutri de viata foarte diferite si fiecare are alte visuri si idealuri. Balanta pune mare pret pe comunicare, iar Scorpionul este foarte inchis, secretos si putin comunicativ. El vrea ca toate lucrurile sa fie clare, deschise, simple si armonioase; mintea ei este mai complicata, ii plac situatiile ambigue, misterioase, care sa  lase loc la interpretari multiple. El are un temperament pasiv, ea este incisiva si dornica de actiune. El este mai rezervat si superficial, ea traieste intens fiecare clipa. El este rational si echilibrat, ea este impulsiva si foarte sensibila. Daca barbatul Balanta nu are o personalitate destul de puternica, poate fi dominat cu totul de catre femeia Scorpion. Aceasta este foarte capricioasa, posesiva si geloasa, iar el ii va da numeroase motive de neliniste si nesiguranta, oricat de mult uraste aceste scene. El nu se va putea sustrage dintr-o astfel de relatie, decat atunci cand va primi acordul femeii, in oricare alt moment, va trebui sa infrunte furia ei dezlantuita, sicanele, santajul sentimental sau/si razbunarea fatisa. Atractia fizica dintre cei doi este foarte mare si de foarte multe ori barbatul Balanta cade in mrejele Scorpionului ca intr-o vraja sau prapastie adanca, in care il tine tocmai puterea sexuala a femeii.


El Balanta, Ea Sagetator
Combinatie pozitiva

El este semn de Aer, ea semn de Foc. Elementul aer face foarte bine focului, il impulsioneaza,ii da aripi si il sustine in majoritatea intreprinderilor lui. Din pacate, tot acest ajutor se face cu consumul semnului de aer din toate punctele de vedere. Balanta trebuie sa aiba resurse energetice si sentimentale mari pentru a face fata unui Sagetator. El este unul dintre acei barbati care isi doresc o casatorie dupa toate tipicurile, o familie numeroasa si un camin adevarat. Este sensibil, tandru, echilibrat, diplomat, putin conservator si de cele mai multe ori, este adeptul solutiilor de compromis.Uneori, comoditatea Balantei nu se impaca cu dinamismul Sagetatorului, dar pasiunea comuna pentru calatorii, mondenitati si distractii compenseaza acest neajuns. Femeia Sagetator vrea totul de la viata si de la barbatul ei. Lucrurile mici, modeste, meschine o nemultumesc si o fac fericita. Ea vrea cariera, bani, pozitie sociala si o integrare perfecta in societatea moderna in care traieste, iar barbatul ei va trebui sa faca fata acestui ritm infernal. De multe ori, acesta va simti ca s-a indepartat de propriile-i vise, de idealurile din tinerete si ca acum traieste viata altcuiva, pe care nu-l mai recunoaste. Se admira mult unul pe altul, mai ales la inceput si comunica excelent. Sunt pozitivi, rationali, intelectuali, au pasiuni comune si multe lucruri ii tin impreuna. Ambii sunt putin superficiali, au nevoie de libertate, caci toata viata se simt bine flirtand. Din punct de vedere sexual, sunt foarte compatibili, existand intre o puternica atractie fizica.

El Balanta, Ea Capricorn
Relatie greoaie

El este semn de Aer, ea semn de Pamant. Aerul poate ajuta elementul pamant sa se dezvolte, poate face ca viata lui sa se ridice spre cer, ii da aripi, idealuri si dorinte cu care sa-si depaseasca conditia. Din pacate, Capricornului ii este teama de o viata instabila. Aceasta femeie, desi este foarte puternica si ambitioasa, nu apreciaza calitatile barbatului Balanta, decat pentru putin timp. Ea vrea securitate, un camin calm si sigur inca din tinerete si nu este dispusa sa riste nimic incercand alte cai. El este superficial, deschis, vesel, sociabil, sensibil, artist, maleabil si idealist; ea serioasa, inchisa, devotata, rigida, fidela si materialista. Lui ii plac spatiile deschise, miscarea, calatoriile, arta, viata mondena; ea prefera insa intimitatea si linistea caminului. El viseaza la o viata usoara, cat mai comoda, prin efort cat mai putin, ea, constiincioasa, muncitoare si perseverenta, este dispusa la oricat de mult efort pentru a-si atinge scopurile. El iubeste schimbarea, ea se teme de nou; el este avangardist, ea conservatoare; el apreciaza comunicatea, ea este tacuta si rezervata. Uneori, el este prototipul greierului boem si neralist, ea, cel al furnicii harnice si zgarcite din celebra fabla si se armonizeaza cu greu. Compatibilitatea sexuala dintre ei este aproape zero ca si atractia fizica. Lipsa de imaginatie erotica, rigiditatea si conservatorismul femeii Capricorn o fac o partenera dificila pentru teatralul si inventivul barbat Balanta.


El Balanta, Ea Varsator
Partenerii ideali

El este semn de Aer, ea semn de Aer. Cele doua elemente se potrivesc perfect si ajung in timp sa isi ajunga unul altuia indispensabili ca aerul. In acest cuplu este nevoie, din cand in cand, de ceva care sa ii coboare putin cu picioarele cu pamant, sa aduca realism in viata lor. Problemele lor se invart in jurul orgoliului, al grandomaniei Varsatorului si al comoditatii si delasarii Balantei. Atata vreme cat au un tel comun, un motor care sa-i anime, relatia lor poate functiona foarte bine. Amandoi stiu sa traiasca din plin, le place viata in roz si comunca excelent. Marele avantaj al acestei relatii este ca cei doi pot fi si prieteni adevarati care isi fac confidente, se bucura, se distreaz impreuna si se sprijina unul pe altul atunci cand au nevoie. Sunt genul intelectual, stilat, putin snobi si dotati cu diplomatie si cu un bun simt innascut, care ii face sa fie o companie placuta si dorita. Amandoi sunt rationali, avangardisti, iubesc schimbarea si cauta noul cu orice pret. Din pacate, nu stiu prea bine sa faca bani, iar succesul lor financiar tine mult de hazard. Femeia Varsator este fermecatoare, are simtul umorului, stie sa se descurce bine cu oamenii si are acel savoir vivre pentru care o invidiaza toata lumea. Barbatul Balanta este impaciuitor, sentimental, artist, foarte sensibil la frumusete, cu o logica imbatabila, putin instabil emotional, dar cu o continua aspiratie catre echilibru si armonie interioara. Din punct de vedere sexual sunt parteneri ideali.

El Balanta, Ea Pesti
Relatie dificiala

El este semn de Aer, ea semn de Apa. Aceasta combinatie de semne astrologige are putine sanse de reusita, caci aerul si apa au consistente si structuri foarte diferite, deci sunt foarte greu de pus impreuna intr-un echilibru stabil. La inceput, barbatul Balanta se simte foarte atras de sensibilitatea si de aerul misterios al femeii Pesti. Mai terziu insa, faptul ca amandoi sunt dezechilibrati emotionali-Pestii mai puternic decat Balanta-le destrama relatia. Astfel, barbatul, care este in cautare permanenta de echilibru si armonie interioara, va suporta greu alaturi un partener cu acceasi problema ca a lui, inca si mai complicata. Femeia Pesti este o partenera dificila pentru barbatul Balanta si, pentru ca nu ii place sa comunice sau comunica intr-un fel prea personal si complicat, este tacuta, capricioasa, introvertita, prea sensibila si usor de ranit. Ea nu ii face deloc viata usoara: este mereu nesigura, irationala, haotica; pentru ea, orice lucru, are semnificatii nevazute si trebuie privit la modul profund si serios. Barbatul Balanta are nevoie de o femeie mai puternica si mai libara in gandire, care sa nu depinda atat de mult de el. Defectul ei  este ca ii place sa se victimizeze, are vocatie de martir, suferiind in tacere din motive inventate sau exagerate, exasperandu-si anturajul si, mai ales familia. Din punct de vedere sexual se inteleg bine, dar nu perfect. In pat, unde isi rezolva majoritatea problemelor, femeia Pesti are mai mult curaj sa se manifeste si aici imaginatia, instinctul si intuitia o ajuta la maximum.
Please follow me :



Vote my Looks:

1 comment:

  1. Eu sunt balanta dar nu prea s-au adeverit (cel putin mie) aceste semne :))

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤