📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

21 February 2014

Noutati Allview luna Martie

Cand vorbim de telefoane, gusturile sunt diferite si parerile impartite. Daca unii merg pe latura strict functionala, altii pot fi mai atrasi de valoarea estetica.
Din punctul meu de vedere, un smartphone bun trebuie sa aiba:

  • o camera foto/video performanta;
  • o viteza buna de conectare la internet;
  • memorie RAM rezonabila;
  • o greutate si un design placut.
Acestea fiind spuse, asa cum v-am obisnuit, iata noutatile de la Allview, principalul producator romanesc din IT&C:
Detalii:


Smartphone-ul X1 Xtreme aduce în premieră pentru Allview un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,15 GHz, compatibilitate cu tehnologia NFC, cameră principala de 16 MP şi cameră frontala de 8MP.
Noul device single sim are design unibody şi este dotat cu display JDI IPS Full HD de 5,5’’ protejat de Gorilla Glass 3. 

"Smartphone-ul are ecran edge to edge, display-ul reprezentând 77,5 % din suprafaţa frontală a device-ului (frame-ul lateral are doar 2,4 mm). Datorită acestui procent ridicat, X1 Xtreme se află în momentul de faţă în top 10 al smartphone-urilor edge to edge."
Are 3 GB memorie RAM şi 32 GB memorie flash. Smartphone-ul oferă sunet DTS, conectitivate GPS cu suport Glonass, compatibilitate cu HD Voice şi ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, pe care il stiti deja de la alte smartphonuri Allview.

Foarte important:
Are o camera foto Omnivision de 16 MP, dotată cu LED flash, senzor BSI şi sistem optic de 8 lentile cu filtru UV şi antireflexie, lentila frontală fiind fabricată din safir. Pixelii de 1,34 μm oferă o prestaţie excelentă şi în conditii de lumină slabă. Meniul acesteia are o interfaţă intuitivă, care permite modificarea balansului de alb, a valorii ISO şi a altor setari, exact ca în cazul aparatelor foto profesioniste. 
Partea frontală a telefonului este prevăzută cu o cameră foto secundară Omnivision de 8MP, (nu de 2 MP, cum erati obisnuiti) care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportete. 
Deci unul dintre cele mai importante aspecte pentru mine si anume o camera performanta, este cu siguranta atins.

Noul varf de gamă Allview este realizat cu tehnologii de top precum LTPS, Full Lamination şi CABC în cazul display-ului JDI Full HD şi BSI pentru camera principală, oferind performanţă maximă cu un consum redus de energie.
Smartphone-ul X1 Xtreme poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepând din 31 martie 2014 la preţul de 1.999 lei.
Ce parere aveti? Sunteti impresionati?

Please follow me :



Vote my Looks:

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤