📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 July 2016

Totul despre Seriale: Stranger Things


Sigur printre voi sunt destui care suferă după Game of Thrones iar vestea proastă e că anul viitor, va fi lansat cu întârziere (pe motivul că Iarna a venit în film, iar la noi...încă nu).
Și pentru că multe din serialele mele preferate fie și-au luat pauză, fie s-au încheiat, eu am început să mai dau câte o șansă celor noi, în speranța că voi găsi ceva interesant.
Ei bine, Stranger Things m-a prins chiar de la primul episod, deși nici măcar nu sunt mare fan al serialelor de acest gen.


Cu o nota pe imdb de 9,2 așteptările nu pot fi decât pe măsură și cred eu, că puțini vor fi dezamăgiți.
Dacă începutul pare un clișeu, cu un orășel liniștit unde rata criminalității e zero, perturbat de dispariția unui copil în condiții misterioase, ulterior, personajele ne surprind.
Ce mi-a plăcut cel mai mult e atmosfera anilor ”80, cu televizorul operat manual, telefonul cu fir și desigur, absența totală a internetului. Ne mai amintim acele vremuri, nu?

Cred că serialul ar fi reușit să fie doar un alt Dosarele X, fără prezența grupului de copii care pornesc în căutarea prietenului pierdut. În rest, vă puteți aștepta la răsturnări de situații, conspirații guvernamentale, extratereștrii (?!?cred), drame, personaje foarte bine conturate și efecte destul de bunicele.
V-am spus că pe mine m-a prins de la primul episod. În prezent, suntem la episodul 8 și eu abia aștept să descopăr mai multe.
Nota mea 10/10



Please follow me :



Vote my Looks:

3 comments:

  1. Wonderful post kiss

    http://denimakeup95.blogspot.it/

    ReplyDelete
  2. Very interesting post!

    Come visit →PANAMA ASTI
    post comments or reviews... Me will be very nice :)

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤