📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

09 July 2016

Tesori d`Oriente: Mosc Alb


Deși folosesc de ani de zile cosmeticele și parfumurile Tesori d`Oriente, am omis să scriu și un review despre ele. Cred că am folosit cu toții gelurile de duș cel puțin, care sunt cele mai renumite dintre toate produsele Tesori d`Oriente,
Astăzi vorbim de gama Mosc Alb.
Nu mai am gelul de duș acum, însă din ce îmi amintesc, mie mi s-a părut unul mai potrivit pentru bărbați, datorită parfumului puternic.


Dintre apa de parfum și crema de corp, prefer clar crema de corp, pentru că reușește să întrunească câteva condiții esențiale: e foarte hidratantă, dar totuși suficient de fluidă și intră fără prea mult efort în piele, nefiind necesar să insistam prin masaj intens. Apoi, este evident o cremă parfumată, dar spre deosebire de parfum, aromele sunt mai puțin puternice, mai echilibrate, mai subtile. Poate ține locul parfumului cu succes, în zilele de vară.

Parfumul însă, e foarte intens, foarte puternic la început, rămânând însă ceva mai subtil ulterior, iar această gamă, Mosc Alb, mereu mi s-a părut unisex, fiind potrivită pentru femei, dar și pentru bărbați.
Pentru cei care nu au încercat acest parfum, aș spune că mie îmi miroase a „curat”. Sună ciudat, însă mi se pare un parfum de zi, chiar dacă aroma e destul de puternică. Dacă ți se pare prea puternic la primul puf, așteaptă 30 minute și miroase-l din nou și ai să observi o aromă mai blândă și mai placută.
E super rezistent și are și 100 ml, în plus îl găsim la prețuri accesibile.

Dacă vorbim de Tesori d`Oriente, nu pot să uit un aspect atât de important, cum e faptul că ambalajele sunt tare drăguțe și practice în același timp. Deși are 100 ml, parfumul e destul de mic și compact, așa că poate ușor fi purtat în poșetă.
Crema de corp are 300 ml și ambalajul metalic.
Îl puteți vedea aici.
Gelul de dus aici. 







Please follow me :



Vote my Looks:

4 comments:

  1. Looks like a great product
    Hace a nice day!
    http://softcutie.blogspot.com.uy/

    ReplyDelete
  2. Amazing products)

    I`m following ur blog with a great pleasure via GFC

    Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤