πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

31 March 2013

Ultima proba a competitiei Spring SuperBlog 2013

Am ajuns, in final, si aici. Cu bucurii sau frustari. Dar e cu siguranta momentul in care tragem concluziile.
Ultima proba, ne propune doua teme la alegere:
 1. In calitate de laureat al competitiei Spring SuperBlog 2013, cum v-ati recomanda ca potential partener media in viitoarea editie SuperBlog? Vrem sa va cunoastem mai bine, sa aflam cum va definiti ca bloggeri si cum ati vedea voi colaborarea cu noi, in calitate de potential partener media. Va puteti inspira / documenta de la actualii parteneri media.
2. Cum credeti ca se desfasoara o zi de lucru la unul din partenerii media Spring SuperBlog 2013? Va puteti referi la unul, mai multi sau toti partenerii media, la alegere.



Adevarul e ca sunt o bloggerita destul de noua. Detin un blog de beauty, un concept destul de vag si nu, nu simt ca pot plasa termenul de "blogger" intr-un context clar.
Ce face cu adevarat un blogger? Uneori, isi scrie gandurile; alte ori informeaza. Dar mereu, bloggerul e cel aproape de cititorii sai. Un blogger nu este si nu poate fi impersonal.
Ce face un juriu al unei competitii? E greu de spus in cel fel integreaza aceasta sarcina in rutina zilnica. Daca vorbim de modul in care se desfasoare o zi de lucru la unul din patenerii media Spring SuperBlog, imaginatia imi e limitata. Juriul, cu exceptia celor care sunt la randul lor bloggeri, raman personaje necunoscute.

Dimineata, ora 6:00

Aburii cafelelor au disparut demult, tigarile au fost stinse si toata echipa se prageste de o noua zi in redactia TVR 2.
Obisnuitul imn ne incanta si in aceasta dimineata.Telefoanele suna, stirile incep sa vina si toata lumea e la posturi. Producatorii emisiunilor sunt pregatiti inca de aseara cu  script-urile ce le vor dezbate si jurnalistii sunt pe teren in cautarea de stiri de la fata locului.
Evenimente importante se intampla in fiecare zi si ele trebuiesc redate in cele mai mici detalii pentru publicul doritor de informatie.
Prezentatorii sunt in fata camerelor si asteapta doar un semn sa intre in direct cu telespectatorii.
..........
Sunt reluate Actualitatiile. E clar. Ziua s-a incheiat dar toti vor fi pregatiti pentru ziua de maine si noile dezbateri ce vor avea loc.

Ultimul articol scris pentru Spring SuperBlog 2013