📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 March 2013

Totul despre Rochia de Mireasa

Cea mai frumoasa zi din viata unei femei este deseori precedata de luni de zile de efort si decizii grele. Daca fiecare femeie e unica, unele dintre noi optand pentru o nunta traditionala, alte femei visand la nunti iesite din comun, fastuoase, in locatii deosebite- totusi, un sigur lucru isi doreste orice femeie: cea mai frumoasa rochie de mireasa din lume.
Si la acest capitol, nu dorim sa facem nici un compromis: designeri celebrii, materiale luxuriante, modelul perfect adaptat corpului nostru.
Intrebarea care se pune: poate orice femeie sa-si permita rochia de mireasa visata?

In acest articol, imi propun sa va ofer cateva sfaturi pentru ca fiecare dintre voi sa poarte in acea zi speciala, rochia perfecta, indiferent de bugetul alocat.
Va doriti rochii de mireasa sub marca unor designeri celebrii?
Magazinul La Novia va pune la dispozitie, primul Outlet Rochii de Mireasa, confectionate din cele mai fine materiale, evident, la cele mai bune preturi de pe piata si cu reduceri de pana la 80%. Aici puteti gasi peste 100 de modele de rochii ale designerilor de top din intreaga lume.

Va intrebati daca exista o solutie mai economica de atat? Magazinul La Novia va ofera si peste 200 de modele de rochii de mireasa de inchiriat. Care este avantajul de a opta pentru inchirierea rochiei de mireasa?
  • In primul rand nu e cu adevarat practic sa alegeti sa investiti o mica avere intr-o rochie pe care o veti purta o singura data in viata. Stiu ca multe dintre voi, mai traditionaliste, poate isi doresc ca viitoarea fiica sa poarte aceeasi rochie in ziua nuntii ei. Si oricat de frumos ar suna, sa nu uitam ca peste 20-30 de ani, vor aparea alte modele interesante, in plus, puteti ghici cu adevarat gusturile fiicei voastre?
  • Daca iti doresti o rochie ca in povesti, dar bugetul e o problema, rochiile de mireasa de inchiriat reprezinta solutia ideala. Pentru ca veti plati doar 20-25% din pretul de vanzare.


 Salonul La Novia are o suprafata de 240 mp si detine un stoc de aproximativ 300 de modele de rochii de mireasa, in acest fel, fiecare femeie isi poate gasi rochia care o avantajeaza, la cel mai bun pret, fie din colectia Outlet, fie din categoria rochiilor de inchiriat. Toate modelele sunt unicat, sub marca celor mai renumiti designeri din lume. Salonul functioneaza pe baza de programare si il gasiti atat in Bucuresti cat si in Oradea.

Va astept sa imi spuneti in comentarii daca planuiti sa va casatoriti in viitorul apropiat si daca va incanta rochiile cat si ofertele puse la dispozitie de magazinul La Novia.