📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

04 March 2013

Indragosteste-te de viata!

"Frumusetea e in ochii privitorului"...
V-ati intrebat vreodata ce inseamna frumusetea?
Daca ne ghidam dupa standardele de frumusete impuse de societate, totul devine foarte confuz. Intotdeauna e vorba de un stil, de un trend care duce mai mult sau mai putin la uniformizare.
Ca  si fetite, eram fascinate de frumusetea papusilor Barbie, de trasaturile perfecte si ireale, de parul lung si blond si talia de viespe.  Dar stiati ca proportiile papusilor Barbie sunt imposibile pentru corpul unei femei?

Cred ca deja va este cunoscuta "papusa Barbie umana", Valeria Lukyanova, un model ucrainian, care a ajuns la acest look dupa numeroase operatii estetice care au costat in jur de 800.000 dolari.
Oare asa arata frumusetea adevarata?


Iar daca efortul de a atinge standardele de frumusete actuale inseamna neaparat o vizita la cabinetele de chirurgie plastica, ar trebui sa va amintiti ca de-a lungul istoriei, lucrurile nu au fost mai usoare, fiecare epoca dand nastere propriei conceptii despre frumusete. Rochii cantarind 100 kg, corsete care opreau circulatia, palarii si coafuri supradimensionate, pantofi cu design straniu, care faceau orice miscare dureroasa sau kilograme de bijuterii; istoria frumusetii e o harta a sacrificiilor -tributul cerut de fiecare epoca, in numele frumusetii unui trend.
Beauty
Totusi, frumusetea nu tine de stil, de epoca, de moda si nici macar de proportii. Adevarata frumusete inseamna naturalete, poate fi orice: un zambet sau o privire, bucuria care ti se citeste pe chip, lucruri imposibil de realizat nici de catre cel mai talentat make up artist. Frumusetea poate  fi definita ca acel "je ne sais quoi",  farmecul  unic, incremenit in fotografia mentala.
Stiti care e secretul femeilor cu adevarat  fermecatoare de-a lungul istoriei? Naturaletea: foloseste un parfum suav, adopta o tinuta lejera care sa iti contureze subtil feminitatea si...
Indragosteste-te de viata!

Iar daca aveti nevoie de sfaturi de ingrijire, inspirate din retetele folosite din cele mai vechi timpuri de femei, Giulia, Ambasador gama Farmec Natural, va vorbeste despre mastile cu argan, galbenele si aloe vera, pe care le gasiti in noua gama Farmec Natural
Farmec
Pentru ca Farmec intelege ca frumusetea nu tine de standarde si bareme, nu incearca sa te transforme intr-o fiinta perfecta, ci vine in ajutorul nostru, lansand aceste minunte produse, pentru ingrijirea frumusetii tale naturale.
Pentru ca suntem deja frumoase!
 "Când am creat produsele Farmec, nu ne-am gândit la reguli, la cum să ai buzele mai pline, pielea mai închisa la culoare ÅŸi simetrii perfecte, ne-am gândit la tine ÅŸi la frumuseÅ£ea ta naturală. Am ales să îţi arătăm că eÅŸti frumoasă ÅŸi să punem în valoare acele mici trăsături care te fac diferită de toate celelalte femei. De aceea, vei regăsi în produsele noastre ingrediente care îţi vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare ÅŸi contrast frumuseÅ£ii tale naturale."sursa Farmec.ro
Beauty
Ce parere aveti? Care e idealul vostru de frumusete? Va place noua gama Farmec Natural? Atunci, va invit sa vizitati si urmatoarele link`uri pentru mai multe detalii:
www.farmecnatural.ro
www.farmec.ro
http://www.facebook.com/farmec.company
https://twitter.com/farmec

 Articol  scris pentru Spring SuperBlog 2013