📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

11 July 2016

OOTD: Între negru și alb


Trebuie să recunosc, eu am o mică obsesie pentru dantelă și majoritatea ținutelor mele includ cel puțin o piesă vestimentară de dantelă.

Dantelă e un material foarte interesant: foarte ușor poate da un aer copilaresc sau girly, dar la fel de bine poate marca o ținută feminină, senzuală.
Cel mai mult îmi place faptul că dantelă minimizează nevoia de accesorii, ea reușind să fie un punct de atracție a unei ținute, în sine.

Pentru vară, dantela albă predomină în garderoba mea, combinate de obicei cu nuanțe de pastel. Însă și combinațiile cromatice clasice, cum ar fi alb cu negru sunt de efect.
Fusta din poze am descoperit-o prin dulap și am inclus-o în ținuta de azi pentru că are oarecum valoare sentimentală, fiind printre primele lucruri pe care mi le-am croit singură, cu ani în urmă.
Ochii albaștri din poze se datorează lentilelor colorate LensFlavors care sunt superbe și se simt și foarte comod timp îndelungat.
La finalul articolului aveți link-urile, mărimile și prețurile articolelor din ținută.Lace Crop Top: $13.99   size L  http://goo.gl/aU9mg3
Shoes:    $35.09 size 37 http://goo.gl/sho4ZD
Bracelet: review Here    http://goo.gl/9FiM7N
Blue Lenses: $21.90 (free shipping)   http://goo.gl/LjKlvG


Please follow me :Vote my Looks:

4 comments:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤