📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

09 July 2016

Tesori d`Oriente: Mosc Alb


Deși folosesc de ani de zile cosmeticele și parfumurile Tesori d`Oriente, am omis să scriu și un review despre ele. Cred că am folosit cu toții gelurile de duș cel puțin, care sunt cele mai renumite dintre toate produsele Tesori d`Oriente,
Astăzi vorbim de gama Mosc Alb.
Nu mai am gelul de duș acum, însă din ce îmi amintesc, mie mi s-a părut unul mai potrivit pentru bărbați, datorită parfumului puternic.


Dintre apa de parfum și crema de corp, prefer clar crema de corp, pentru că reușește să întrunească câteva condiții esențiale: e foarte hidratantă, dar totuși suficient de fluidă și intră fără prea mult efort în piele, nefiind necesar să insistam prin masaj intens. Apoi, este evident o cremă parfumată, dar spre deosebire de parfum, aromele sunt mai puțin puternice, mai echilibrate, mai subtile. Poate ține locul parfumului cu succes, în zilele de vară.

Parfumul însă, e foarte intens, foarte puternic la început, rămânând însă ceva mai subtil ulterior, iar această gamă, Mosc Alb, mereu mi s-a părut unisex, fiind potrivită pentru femei, dar și pentru bărbați.
Pentru cei care nu au încercat acest parfum, aș spune că mie îmi miroase a „curat”. Sună ciudat, însă mi se pare un parfum de zi, chiar dacă aroma e destul de puternică. Dacă ți se pare prea puternic la primul puf, așteaptă 30 minute și miroase-l din nou și ai să observi o aromă mai blândă și mai placută.
E super rezistent și are și 100 ml, în plus îl găsim la prețuri accesibile.

Dacă vorbim de Tesori d`Oriente, nu pot să uit un aspect atât de important, cum e faptul că ambalajele sunt tare drăguțe și practice în același timp. Deși are 100 ml, parfumul e destul de mic și compact, așa că poate ușor fi purtat în poșetă.
Crema de corp are 300 ml și ambalajul metalic.
Îl puteți vedea aici.Please follow me :Vote my Looks:

4 comments:

 1. Looks like a great product
  Hace a nice day!
  http://softcutie.blogspot.com.uy/

  ReplyDelete
 2. Amazing products)

  I`m following ur blog with a great pleasure via GFC

  Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com

  ReplyDelete

Iti multumesc pentru vizita si te invit sa iti spui parerea aici /Leave a comment here: