📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

07 May 2016

Idei Simple pentru un Dormitor Shabby Chic


Când vine vorba de redecorat, ai două soluții: fie o iei de la zero, fie încerci să valorifici piesele de mobilier existente, punându-le în valoare cu aceesorii și obiecte de decor de efect.
Un exemplu perfect de înfrumusețare economică este să optezi pentru un decor Shabby Chic. Mobilierul vechi și câteva piese bine alese și multe perne de decor și ai obținut cel mai frumos dormitor.

Pastelurile, florile și dantelă pot schimba enorm decorul unei camere.
Pentru dormitor, alege o lenjerie de primăvară, colorată roz pudrat, verde mint sau bleu pe care o poți asorta cu draperii vaporoase.


Știați că: 

Shabby Chic a devenit popular atunci când Rachel Rashwell a început să înfrumusețeze piese de mobilier vechi, deteriorate gasite la diverse târguri. Este un stil care invocă pace, relaxare și confort, iar accentele sale sunt nuanțele de alb sau pasteluri.
Chiar dacă piesele de mobilier Shabby Chic sunt destul de scumpe în comerț, nu vă lăsați intimidate de acest aspect și amintiți-vă că întreaga ideea e să reciclezi și reutilizezi piese vechi de mobilier. Ideile DIY (do it yourself) sunt bine venite. Astfel că poate fi de ajuns doar să folosești o nouă vopsea pentru mobilă sau pentru pereții camerei.

Piesa centrală a dormitorului este, desigur, patul. O lenjerie cu flori sau nuanțe pastel, o cuvertură în aceleași nuanțe sau una pufoasă, vor da acel aer boem dormitorului.

Iată câteva lenjerii perfecte pentru o astfel de schimbare:












Dacă vă plac aceste lenjerii de pat din bumbac 100% de la cumparamisim la prețuri reduse, ar trebui să profitați de oferta săptamânii, unde primiți și doua perne antialergice la orice comandă de lenjerie sau cuvertură, dar și de oferta 1+1 gratis.

Iar lenjeria mea preferată este aceasta, pentru că în practică, arată așa:




Please follow me :



Vote my Looks:

2 comments:

  1. Great post! Love the images as well. Hope you have an awesome new week.

    Style For Mankind
    Bloglovin

    ReplyDelete
  2. Hello,
    Ilove al the selection!These beautiful bed covers change everything in a bedrooms decor and they are inviting spring inside...
    Thanks for this wonderful post!
    Have a great week!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤