📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

28 April 2014

OOTD: Lace for Spring

Cum ati petrecut de sarbatorile Pascale? Sper ca v-ati bucurat si voi de o vreme rezonabila si chiar varatica uneori. Chiar daca am disparut de pe blog, m-am gandit si la voi si am facut o multime de poze pe care sa vi le arat.
Iar astazi vreau sa va arat o tinuta frumoasa, dar nu inainte de a va anunta ca am ales castigatorii a doua concursuri incheiate (gasiti pagina concursurilor si extragerea  aici si aici) si felicitam pe Hellena Oops si Bianca Roxana. In curand voi alege si castigatoarea concursului Oasap.
Iata cateva poze din saptamana trecuta:

Today I want to show you a new outfit, but first, here are the winners of the last two giveaways: Hellena Oops and Bianca Roxana. Congrats, girls!
I hope you had a great time for Easter and nice weather, like I did. Here are some of last weeks photos:
Am pregatit masa in noaptea de Inviere, iar restul pozelor sunt facute in ziua de Paste si in weekendul trecut.








Va mai amintiti ca va spuneam ca am facut o noua comanda de pe LovelyShoes? Ei bine, pantofii roz de dantela pe care ii vedeti aici, sunt cei mai comozi din univers. Iar dantela este moale si placuta. Ii comandasem initial pentru o rochita eleganta, de seara, dar cand am vazut cat sunt de comozi, m-am gandit ca ii voi purta mult mai des decat planuiam.
Here you can see a pair of lace shoes from my last LovelyShoes order. I choose them for a special occasion dress that I have, but I love them so much, they feel so comfortable that I decided I will wear them more often. They also look very cute. Hope you like them as much as I do!




Am descoperit un site cu preturi deosebit de mici. Pe acest set de cercei de argint (20 de perechi) am dat doar $3.89. Am comandat de asemenea si o hainuta superba tot la un pret incredibil, dar o sa v-o arat intr-un articol viitor si atunci o sa va povestesc si mai multe. Pana atunci, va invit sa vizitati site-ul Eozy, sigur o sa gasiti multe lucruri deosebite si mai ales foarte ieftine!
I also found a great deal! These silver earings set (20 pairs) si only $3,89 on Eozy. You should really check this site out, because they have the best prices ever! I also ordered a nice coat from Eozy, but I will show it to you, in the next post!



Haina pe care o vedeti in poza este ultima mea comanda de pe PersunMall si ca de obicei, am fost foarte incantata. Defapt, pana acum am fost mereu foarte multumita de comenzile de pe PersunMall, pentru ca materialele sunt de calitate (daca va mai amintiti, prima mea comanda au fost o pereche de sandale de piele intoarsa) si nu am probleme nici cu marimile, sunt mai europene, ca sa ma exprim asa, adica nu sunt doar marimi mici (si inevitabil scurte) si corespund foarte bine. Hainuta e subtirica, de primavara si materialul imi place foarte mult.
The coat is perfect for Spring! I have ordered it from PersunMall and as usual, I am very pleased with my orders from PersunMall. Also, the fabric is just great! 

Dress: Here
Coat: Persunamall 
Shoes: LovelyShoes ( only $12.63
Ring- silver cat ring: 
Earings: Eozy 




And here are some great deals right now on LovelyShoes:
 

 

Click on the picture to find out more. Don`t forget that in April there is a 15% off on LovelyShoes!
Kisses!

12 comments:

  1. Superbe pozele,iar tinuta e foarte frumoasa!

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoase pozele! ♥
    Iar ţinuta îţi vine foarte bine, hăinuţa e preferata mea! ♥

    ReplyDelete
  3. I love the dress, the coat, everything..
    You llok great in these pictures!
    A wonderful spring look!

    ReplyDelete
  4. Frumoasa tinuta, frumos rozaliu.

    ReplyDelete
  5. Si mie-mi place Persunmall, au chestii frumoase si calitative :)
    Ador rochita ta, iar haina e foarte chic!!

    http://diana.doubleweb.ro/

    ReplyDelete
  6. Pantofii , pantofii <3 si de ce cercei ai ...mai da si la alti :)) dragutaaa

    ReplyDelete
  7. Ce poze frumoase :) imi place mult si tinuta pe care ai purtat-o

    ReplyDelete
  8. Cred ca am mai comentat tinuta asta si cu riscul de a ma repeta iti spun ca imi place foarte mult si ca iti vine foarte bine iar cercelusii sunt super .

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤