📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

01 November 2012

Cum sa-ti creezi costumul de Halloween din propriul dulap

Se apropie petrecerea de Halloween si nu aveti inca un costum? Atunci e timpul sa deveniti creative, pentru a crea un un outfit deosebit folosind rochitele pe care le aveti deja in dulap. Iata cateva sugestii:





  • Printesa:

Inca mai aveti rochita adorabila pe care ati purtat-o la balul de absolvire? Atunci jumatate din problema e rezolvata. Tot ce mai trebuie sunt accesoriile demne de o printesa:coronita si bijuteriile, la care adaugati un machiaj girly. Daca nu aveti o astfel de rochita, o puteti comanda din categoria Special Occasions Dresses. O sugestie de machiaj aveti mai jos:





  • Nimfa:
 O rochita lejera de vara se poate transforma usor in tinuta unei nimfe. Tot ce trebuie sa adaugati e doar o coronita de flori. Iar coronita o puteti comanda la orice florarie sau v-o puteti confectiona singure! 

  • Vrajitoarea cea rea
 Cea mai simpla idee pe care o puteti folosi e aceea de a crea un look de Vrajitoare, desigur, fara palarie si matura, ci inspirandu-ne din stilul mamei vitrege din Alba ca Zapada. Pentru asta, folositi  o rochie neagra, sexi, lunga, pe care puteti sa o accesorizati cum doriti, sau pur si simplu punand-o in evidenta cu un machiaj specific sau pur si simplu un machiaj goth.









  • Zeita greaca



Daca aveti o rochita lunga sau 3/4, in nuanta pastel, sau alba, crem etc, puteti crea un look de zeita greaca. Nu uitati sa accesorizati cu bratari aurii, dar punctul cel mai important o reprezinta coafura, iar in poza de mai jos va puteti inspira

  • Fairy
 O idee foarte simpla si de efect e cea de a crea un costum de zana. Pentru aceasta, folositi o rochita scurta, girly, in nuante pastel ( ca de exemplu rochita pe care ati purtat-o daca ati fost vreodata domnisoara de onoare) la care adaugati o pereche de aripi care se gasesc destul de usor in comert, la preturi accesibile. In ceea ce priveste machiajul, eu va recomand fantasy, cat mai creativ, cu atat mai bine!



  • Ice Queen

Daca ai o rochie alba, de ocazie, deosebita, e momentul potrivit sa o porti! Cu putina creativitate ea poate deveni usor rochia Reginei de Gheata  din povesti. Desigur, un machiaj deosebit, fantasy va completa acest outfit.

  • Geisha
 Aceasta ultima sugestie s-ar putea sa nu fie la indemana oricui, dar pentru fetele care detin o rochita cu specific asiatic, acum e timpul sa-si puna creativitatea la munca! Rochia din imagine nu ar fi completa fara un machiaj de geisha, nu-i asa?


Ce parere aveti de modelele sugerate? Aveti una din rochitele propuse in dulap? Daca nu, puteti gasi modele deosebite pe Oasap sau Sheinside , la preturi senzationale. Partea buna e ca modelele nu sunt pretentioase, ci pot fi purtate extrem de usor si cu alte ocazii. Profitati si de ofertele la rochite sub 8$ si folositi-va creativitatea pentru a crea un costum de Halloween combinand piese de imbracaminte pe care le aveti deja in dulap! De asemenea verificati si categoria  Chiffon dress white dar si colectia de  bijuterii wholesale jewellery.

Daca v-a placut acest articol, urmariti-ma prin GFC (stanga sus) si pe pagina de Facebook

91 comments:

  1. Calin Andreea DanielaNovember 3, 2012 at 10:13 AM

    Interesant! Multumim de idei :)

    ReplyDelete
  2. Nu am citit la momentul potrivit articolul dar observ ca m-am apropiat de un model propus de tine si anume, Ice Queen. Am avut un machiaj dramatic( smokey eyes cu negru si albastru+buze albastre in mijloc si negre in lateral), o peruca neagra peste care am aplicat fixativ in exces ca sa para ninsa iar rochia a fost grie, lunga, destul de simpla. Hihi, imi plac petrecerile la care trebuie sa ne costumam. :X

    ReplyDelete
  3. Si eu am folosit ca sa imi fac o tinuta pt haloween o rochita din dulap,am mai facut cateva ajustari,am mai cusut cate ceva si mi-a iesit bine,zic eu :)

    ReplyDelete
  4. wow! cate idei bune de machiaj....f bun articolul

    ReplyDelete
  5. cel mai mult imi place ice queen! :X
    Comm pt concursul Farmec:D

    ReplyDelete
  6. hei! Da, imi place propunerea ta de halloween..Chiar nu inteleg de ce trebuie sa ne deghizam in uratenii ca sa fim in ton cu sarbatoarea asta... Putem aborda o varianta mai chic , mai frumoasa si de ce nu , un pic mai sexi :-) oricare din propunerile tale mi-ar placea. Eu din pacate anul asta nu am fost pe faza si nu mi-am gasit un costum adecvat:-)

    ReplyDelete
  7. multumim mult de articol!

    ReplyDelete
  8. Foarte interesant articolul, multumim pentru idei!

    ReplyDelete
  9. foarte bune idei!

    ReplyDelete
  10. interesant articolul, mie imi place cel mai mult Ice Queen ...de machiaj nu mai zic , superb superb

    ReplyDelete
  11. Da si eu merg pe ideea de printese si zane, e o zi perfecta sa fim putin creative. Nu m-as costuma in chestii ciudate, oricum

    ReplyDelete
  12. Foarte bine ai facut, ai iesit si mai ieftin si ai avut un costum dupa gusturile tale.

    ReplyDelete
  13. interesante ideei ,iti creezi tinuta perfecta de halloween fara prea multi bani si dupa cum doresti tu

    ReplyDelete
  14. foarte interesant acest articol.Este ceva nou ce n am mai citit pe nici un alt blog

    ReplyDelete
  15. interesant articolul, chiar nu il vazusem :)

    ReplyDelete
  16. Sunt idei foarte interesante, cu asa ceva esti costumata pt Hallowen ,fara a cheluit o groaza de bani pt un costum,care poate il porti doar o noapte

    ReplyDelete
  17. IONELIA CRISTINA NICHITANovember 24, 2012 at 11:12 AM

    foarte frumoase toate machiajele,in special ice qween

    ReplyDelete
  18. foarte inventiv .. bravo

    ReplyDelete
  19. aceasta este produsul meu preferat http://www.e-lenjerie.ro/corset_push_up_ava_492_-p2994.html

    ReplyDelete
  20. Daca preferi, lasa link`ul acesta la pagina concursului aniversar 2

    ReplyDelete
  21. din pacate nu am sarbatorit Halloween,dar ideiile sunt extraordinare:)

    ReplyDelete
  22. eu as purta propria mea rochie de mireasa ivoire pe care inca o am in dulap! mi-a fost atat de draga! asadar, varianta mea pentru Halloween ar fi cea de printesa! e drept ca imi lipseste coronita, eu la nunta am avut o floare in par. as mai purta si manusi, probabil intr-o culoare de contrast!

    ReplyDelete
  23. Si eu am facut dintr-o rochie neagra,o rochie de vrajitoare :D

    ReplyDelete
  24. Pe vrajitoarea cea rea o am, dar in schimb imi plac celelalte modele sunt frumoase si cum ai spus, pot fi purtate si in alte ocazii.

    ReplyDelete
  25. Imi place ideea ta dar prefer printesele si zanele nu vrajitoarele si alte urateni si rautati prefer tot ce este frumos si bun.

    ReplyDelete
  26. Imi place Geisha! este superba!

    ReplyDelete
  27. Imi place Geisha! Este super!

    ReplyDelete
  28. frumos si interesant articolul

    ReplyDelete
  29. Dinu Florina MadalinaNovember 25, 2012 at 11:22 AM

    Nu prea le am cu Haloweenul si tot ce tine de el dar chiar mi-au placut aceste tinute.

    ReplyDelete
  30. anul acesta nu am sarbatorit Halloween,dar ideiile si aticolul sunt interesante.

    ReplyDelete
  31. Cel mai mult imi place outfitul de Geisha !

    ReplyDelete
  32. Geisha e pe gustul meu,felicitari pt articolul plin de inspiratie

    ReplyDelete
  33. Acsinte Lorena IsabelaNovember 25, 2012 at 5:14 PM

    Ce idei minunate!!! si eu care aveam un fix asa cu privire la costumele cumparate :)) deci se poate sa iti faci si singura si sa fii si mandra de realizarea ta, in plus sentimentul satisfactiei este frumos :)

    ReplyDelete
  34. Din pacate anul asta am ratat Hallowenul, dar mi-ai dat o idee buna pentru la anul. Rochia mea de mireasa este alba dar poate ii pot schimba culoare, am auzit ca exista ceva vopsea dar nu stiu exact. Machiajul Ice Queen este foarte frumos.

    ReplyDelete
  35. cel mai mult imi place costumul de geisha , nu am avut ocazia sa ma costumez asa anul acesta, insa la anul cu siguranta o voi face :D

    ReplyDelete
  36. super idei.interesant de facut pentru anul viitor

    ReplyDelete
  37. Accept idei de peste tot.Am masina de cusut si pot sa fac retusuri la tinute. Nu strica sa mai primesti cate o informatie utila. Imi place!

    ReplyDelete
  38. imi plac toate! :) in special vrajitoarea cea rea :D
    comm pt concurs Essence:X

    ReplyDelete
  39. Cel mai mult si mai mult imi place ideea costumului de geisa. O ideea foarte buna, multumim! (pt concurs Essence)

    ReplyDelete
  40. Eu nu sunt de acord cu Haloween-ul, dar daca as participa la un bal tematic as alege rochia in stilul grecesc si bineintels un machiaj in ton cu tema tinutei:)

    ReplyDelete
  41. Din pacate am ratat petrecerea de anul acesta de Halloween , insa astept nerabdatoare cea de anul viitor , mi-au placut foarte mult ideile tale , in mod special Fairy <3

    ReplyDelete
  42. Eu mereu am optat pentru tinutele inspirate din povestile cu printese.Dar cred ca marea majoritate a fetelor cochete asta aleg.Mi-am cumparat in urma cu cativa ani o fusta luna alba, pe care am imbodobit-o cu niste cristale pe care le aveam de la o bratara si sus am purtat un corset si un bolero.Nu foarte princess dar nici foarte modern.A fost o tinuta intre dar de efect.

    ReplyDelete
  43. Nu am niciuna dintrre modelele de rochite de mai sus.Adopt mai mult stilul sport eu.Imi place foarte mult modelul de la rochita rosie.Nu am fost la petrecea de haloween de anul acesta . :(

    ReplyDelete
  44. eu nu sarbatoresc, dar daca ar fi sa aleg o tinuta ar fi rochia de inspiratie greceasca, alba

    ReplyDelete
  45. Eu am o rochita asiatica gen celei rosii, dor ca a mea e neagra cu argintiu.Era pana in pamant insa am scurtat-o eu :)) Putina pudra deschisa la culoare,ruj rosu si am rezolvat tinuta:)

    ReplyDelete
  46. anul asta mi-am propus sa imi pun machiajul in valoare, asa ca m-am chinuit cu el. nu sunt o persoana care poarta rochii sau fuste, deci o pereche de blugi negrii au fost suficient, astfel incat sa nu imi puna in umbra machiajul.

    ReplyDelete
  47. si eu mi-am facut propria costumatie de halloween am cumparat doar o masca

    ReplyDelete
  48. Eu o rochita vietnameza, traditionala care o aveam de mult, mi s-a parut superba :D

    ReplyDelete
  49. daca as fi putut sarbatori Halloween as fi purtat o rochie alba...ideea cu Regina Zapezii este interesanta.Poate la anul o sa o pot pune in practica

    ReplyDelete
  50. Interesante idei! M-ai facut atat de curioasa, ca o sa rasfoiesc si eu putin paginile site-ului :)

    ReplyDelete
  51. Interesanta idee de a te costuma la o sarbatoare a uratilor :)

    ReplyDelete
  52. Zeita mi se pare interesanta pentru a te costuma, daca gasesti elementele decorative reprezentative. Oricum nu am nicio rochie asemanatoare pentru a crea tinutele respective..

    ReplyDelete
  53. nu sarbatoresc aceatsa sarbatoare importata..dar imi plac propunerile tale..tinuta de geisha mi-ar placea sa o imbrac

    ReplyDelete
  54. foarte interesant articolul.ar fi fost super sa il fi descoperit acum aproximativ 3 saptamani cand nu stiam in ce sa ma costumez.dar in final m-am costumat in mim

    ReplyDelete
  55. Este foarte frumos site-ul. Am dat like pe fb cu numele Lidia Sy

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤