📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

09 November 2012

Castiga un HP Pavilion si alte 15 premii cu eMag

Campania de lansare Windows 8 incepe cu un concurs cu premii pe Facebook. Ca sa te inscri trebuie sa accesezi acest link.
Poti castiga oricare dintre cele 16 premii oferite de Microsoft :
- 1 x HP Pavilion G6-2230sq care e un laptop super atractiv, simplu si usor de folosti pentru activitati de zi cu zi cu familia si prietenii.
- 2 x Sony Vaio E15 cu un design prietenos, simplu dar distinct, confortabil la utilizare

- 3 x Acer Aspire V5 , un laptop din seria Aspire V5 ,foarte atractiv, ergonomic si durabil si cu un profil subtire, accent estetic elegant  si texturi incantatoare care confera seriei Aspire un aspect solid si de unicitate.
- 10 x Microsoft ArcTouch
Ce trebuie sa faci ?
Tot ce trebuie sa faci e sa folosesti aplicatia Win 8@eMAG si intri automat in tragerea la sorti pentru unul din cele 16 premii oferite de Microsoft.
Toti participantii beneficiaza automat de un cover photo personalizat pentru profilul de Facebook,dar cel mai important e ca esti introdus automat in tragerea la sorti pentru cele 16 premii.

  Ȋn plus, la orice laptop cu Windows 8 şi tehnologie Intel cumpărat ȋn perioada 26 octombrie – 31 decembrie 2012, Microsoft îţi oferă 12 luni de trafic pe Internet, în limita a 1 GB/lună, plus un modem USB de la Vodafone.
Ce trebuie sa faci:
-    Cumpără de pe eMAG.ro laptopul cu Windows 8 dorit si ȋnregistrează-te pe www.Microsoft.ro/ofertawindows8.  Ȋnregistrarea ȋn campanie presupune activarea unui cont Windows Live ID. 
-    Trimite apoi dovada achiziției (copie factură fiscală) prin fax la 021 207.00.60 sau scanată pe e-mail pe adresa microsoft@createdirect.ro.
-    Vodafone îţi trimite direct la tine acasă modem-ul cu Internet.
Pentru mai multe informatii despre campanie accesati link`ul de mai jos:
eMAG.ro

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤