📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 February 2012

Nail Art fara Efort

Am vazut atatea fete talentate care realizeaza adevarate opere de arta pe unghii! Dar daca nu esti specialista si nici nu ai fost inzestrata cu un talent special, poti totusi sa ai parte de nail art pe unghiutele tale, fara o vizita la salon? Si cum putem sa avem unghii deosebite, fara sa investim o avere in oje si accesorii? Daca vrei un raspuns la intrebarile de mai sus, iata cateva sugestii, din experienta persoanala:

Iata minimul de ingrdiente de care ai nevoie pentru a realiza cateva modele deosebite:
In primul rand (1) un dizolvant de unghii fara acetona. Acetona, afecteaza atat unghia cat si pielea din jurul ei. Un dizolvant de unghii fara acetona, nu costa o avere si e o investitie inteligenta.
2- Se recomanda sa nu va taiati curticulele, dar daca totusi acest lucru nu e posibil, eu va recomand ceea ce folosesc eu, adica acest mic produs, care taie curticulele destul de usor. Intr-o postare viitoare, o sa revin cu mai multe detalii despre cum se foloseste, pentru cele care nu stiu.
3- Acest gen de pila, nu este atat dedicata unghiilor, pentru a le da forma, fiind ca un burete, ci pentru a exfolia usor unghia. Daca ati avut ghinionul sa folositi o oja care v-a patat unghia, chiar se dovedeste foarte utila. De asemenea, unghia va parea mai alba si mai sanatoasa dupa folosirea acestui buretel-pila. Se gaseste in comert si nu costa deloc mult!!
4- Daca va amintiti aceasta gluma, stiti probabil deja ca e foarte usor sa iesi din contur, atunci cand iti faci unghiile. De aceea recomand un marker corector. Daca nu aveti deja unul, sau nu stiti de unde sa va cumparati, va voi arata pe viitor, cum sa va construiti unul. E foarte simplu!

5-Cum stiti deja, nu se recomanda sa folosesti oja direct pe unghie, ci sa aplici un "base coat", care , la alegerea voastra, poate fi un lac de unghii obisnuit sau un tratament. Va recomand si un "top coat" , pentru ca anumite oje, vor avea culori mate, neplacute, fara acest strat. Pe aceste oje deobicei se mentioneaza "use with top coat". Ce folosesc eu? Maybelline Glossy Vernis! A venit gratis cu o oja pe care am cumparat-o mai demult si sunt multumita de el!
6- Cel mai simplu "ingredient " pe care il putem folosi pentru diverse modele ar fi un lac de unghii cu sclipici. Aici ramane la alegerea si preferintele voastre, iar daca nu aveti , puteti sa va creati cateva, dupa cum am explicat aici. Sclipiciul pentru unghii, vine in mai multe forme si dimensiuni si la preturi destul de mici!
7- Stim deja ca albul si negru se potrivesc cu orice alta culoare, asa ca o investitie buna, o reprezinta doua oje "crapacioase", exact in aceste culori. Cateva sugestii de modele simple, in postari viitoare!
8- Va place manichiura frantuzeasca? Va place modelul standard  sau combinatiile mai indraznete de culori? Atunci nu e nevoie  sa investiti in seturi pentru manichiura frantuzeasca! Un vechi truc, spunea ca putem folosi usor putin scoci!
9- O scobitoare. O sa va arat cum un obiect atat de simplu, ne poate ajuta sa realizam adevarate opere de arta(de la puncte si liniute pana la modele mai complexe).

10 comments:

  1. astept continuarea:)

    ReplyDelete
  2. manichiura french mi se pare cea mai eleganta si da, cu anumite ocazii sau sa scoatem manichiura din anonimat se poate face si cu alte culori in afara de alb

    ReplyDelete
  3. acel produs de taiat cuticulele pt mine nu este bun, l am folosit odata si mi a ajuns

    ReplyDelete
  4. am sa mi cumpar si eu o pila asa cum ai tu

    ReplyDelete
  5. imi place manichiura frantuzeasca dar niciodata nu mi a iesit perfect

    ReplyDelete
  6. aa, si imi place mai mult combinatiile indraznete decat modelul standard

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤