📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

02 February 2012

Emulsie dupa epilare Gerocossen

Dupa epilare, pielea e mai sensibila, si usor iritata (in special daca folosesti epilator sau ceara). Eu folosesc de foarte mult timp emulsia dupa epilare Gerocossen, care intradevar nu irita deloc pielea sensibila dupa epilare, chiar calmand senzatiile de usturime daca e cazul.
Ce spun ei: " Datorită conţinutului de ulei de gălbenele şi Aloe vera, emulsia calmează, hidratează şi catifelează pielea după depilare."
Mai mult de atat, are un parfum foarte placut, fin,  ca de plante aromate. Recomand cu drag!

*Pret intre 6 Ron-12 Ron (O gasiti in majoritatea supermarketurilor)

6 comments:

  1. m-ar interesa o crema care prvine cresterea firelor sub piele:( daca stii una recomanda-mi, multumesc!

    ReplyDelete
  2. Si eu am problema asta si nu am scapat definitiv de ea. Dar, cica firele cresc pe sub piele pentru ca nu ai fi suficinet de bine hidratata. De aceea eu folosesc uleiul de corp in locul cremelor si lotiunilor, care hidrateaza mai puternic. Intr-adevar, am observat o imbunatatire. O crema speciala nu cred sa existe, dar zic ca merge ok cu uleiul de corp.

    ReplyDelete
  3. Eu folosesc o crema de la Elmiplant(ambalaj verde) si-mi place, chiar face ceea ce spune.
    Recunosc ca e prima oara cand aud de emulsia Gerocossen, nici prin magazine nu am vazut-o sau poate nu am fost eu atenta. Daca e emulsie, are o consistenta mai lichida, asa-i? Se consuma repede sau mai greu? Te pup:*

    ReplyDelete
  4. Cred ca din Auchean am luat-o ultima data. Si cred ca ai dreptate, nu o gasesti chiar peste tot, desi e Gerocossen. Dar crede-ma ca e incredibil de buna si miroase atat de placut. E mai lichida, dar nu exagerat. Iar pe mine m-a tinut cateva luni bune desi am folosit-o foarte-foarte des. Vara e asa de buna, pentru ca ne epilam mai des si riscam sa ne iritam. Eu folosesc epilatorul sau ceara si deci imediat imi apar bubitele acelea mici si rosii, iar daca nu folosesc ceva dupa epilat, raman chiar si cateva zile

    ReplyDelete
  5. dupa epilare de obicei nu folosesc decat lotiunea de corp...ma calmeaza si nu ma irit

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤