📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 February 2012

Cum se foloseste oja crapacioasa?

"Oja crapacioasa" nu e o noutate pe piata, dar in cazul in care cineva nu stie cum se foloseste, urmariti pasii de mai jos:
Aplicati un strat de lac de unghii sau un tratament. De ce e important acest pas? In primul rand oja adera mai bine peste un strat de baza care si protejeaza unghia. De asemenea unele oje pot  pata unghia, in acet fel , veti evita aceste probleme. Unele persoane sustin ca oja va rezista mai mult pe unghii daca aplicati acest strat numit "base coat".



Aplicati oja dorita, de preferinta in doua straturi, pentru o nuanta mai intensa. Cand alegeti prima culoare a ojei, ganditi-va sa se potriveasca cu nuanta ojei crapacioase, fie in acelasi ton, fie in culori complementare.





Ultimul pas va fi oja crapacioasa, aplicata in strat generos, dupa ce s-a uscat complet prima nuanta aplicata.  Nu e necesar sa adaugati un top coat, pentru ca oja crapacioasa practic asta e. Daca simtiti totusi ca nu sunteti multumite de rezultat, puteti totusi adauga un strat in genul produselor care dau luciu. Aceasta ramane la alegerea voastra. In continuare, niste combinatii simple pe care le-am realizat cu oja crapacioasa neagra:




Click pe poza ca sa o mariti!

4 comments:

  1. hey! oja crapacioasa e Flormar? 
    mercic de post, foarte interesant. Pupici

    ReplyDelete
  2.  nu, primul strat, cel galben e Flormar. Cealalta, neagra e essence

    ReplyDelete
  3. Nu stiu de ce dar nu m-a tentat niciodata oja crapacioasa....Dar nici nu stiam ca asa se foloseste :D

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤