📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

20 January 2016

OOTD: Red Coat

---For English, scroll down---

 Am făcut o comandă SheIn (SheInside) pe 7 decembrie și mi-a ajuns pe 22. Mi s-a părut foarte rapidă.

 Am comandat o rochie de iarnă, care, deși eu ajunsesem la concluzia că e mai groasă, e destul de subțire, însă până la urmă mi-a plăcut, prin simplitatea și versatilitatea ei. Până la urmă, va merge perfect și la primăvară.  Rochia este suficient de lungă ca să fie purtată ca atare, plus că e elastică, însă eu probabil o voi purta doar cu colanți.

Paltonul din poze l-am comandat cu ceva timp în urmă de pe Lovelywholesale. Deși mereu am avut senzația că produsele nu pot fi de o calitate prea bună, pentru că nu prea au poze prea clare și nici prea multe, tot ce am comandat până acum, au fost surprinzător de bune. Paltonul- din poze pare mai mult trench. Nu e foarte gros, însă e dublat, călduros, așa că merge la fel de bine primăvară că și iarnă (cu un pulover mai gros). Defapt îl port de ceva vreme, însă nu am apucat să îl includ într-o ținută.
 La final aveți link-urile lor, inclusiv mărimile comandate de mine, care, mi s-au potrivit.
 Chiar dacă pozele par editate, în realitate, paltonul chiar e "atât de roșu". E simpatic și vă recomand să vă uitați la el! Ambele au costat sub $20.

Here is my new SheIn order, with a basic winter/ spring dress and a pretty red coat I`ve ordered a while back. They both are pretty nice, and you can see the links and the measurements at the end of the post. And they both are under $20!
















Red Coat- only $19.49- size L- http://goo.gl/zZLBfA
Black Dress -$17,85- size L- http://goo.gl/O3XeJB
Black Boots: BlackFive -similiar- http://goo.gl/wBKdny
Nude Heels: http://goo.gl/TzHgfF





Please follow me :



Vote my Looks:

7 comments:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤