📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

12 January 2016

Compatibilitatile Sagetatorului

El Sagetator, Ea Berbec

O adevarata echipa

El este semn de Foc, ea- la fel. Alaturand cele doua semne, se obtine un foc si mai mare si mai puternic. Impreuna formeaza o adevara echipa, invincibila, curajoasa, optimista, dinamica, energica, pozitiva, deschisa catre oameni si activitati creative. Barbatul Sagetator are, in general, atat noroc cat si pricepere in a face bani. Este puin indecis si influentabil, fiind tentat sa aplece urechea- chiar daca pentru putin timp- la barfele celorlalti. Aici intervine femeia Berbec, care il poate ajuta de la egal la egal ca putere de munca si de initiativa si, mai ales, ii canalizeaza energia si ideile pe o singura directie. Sunt cuplul de pionieri care o pot lua oricand de la capat si care pot ajunge foarte departe de fiecare data. Femeia manifesta uneori instinctv dorinta de a conducein cuplu, dar Sagetatorul este destul de intelept ca sa nu transforme aceste tendinte in conflicte ireparabile. Cu putin autocontrol si intelegere a problemei, pot avea o relatie durabila. Se ajunge greu insa la o casatorie, caci amandoi iubesc libertatea si se gandesc sa se aseze la casa lor destul de tarziu. Barbatul Sagetator este un cuceritor, care face dragoste cu naturaletea si frecventa cu care respira. Fidelitatea nu este punctul lui forte si de multe ori, are pretentia ca femeia sa accepte si sa inteleaga acest "impuls natural" al barbatului. Din  punct de vedere sexual, functioneaza foarte  bine, caci exista atractie fizica, compatibilitate erotica si un tip asemanator de sensibilitate. Ei fac sex in forta, cu siguranta si cu multa energie.

El Sagetator, Ea Taur
Idealuri diferite

El este semn de Foc, ea- semn de Pamant. Oricat de bland ar fi acest element de Foc, el tot va distruge viata si energia Pamantului. Oricat de pozitiv, deschis, intelegator, plin de intentii bune ar fi barbatul, nu poate aduce in viata femeii Taur prea multa bucurie. Si asta din cauza multelor si puternicelor diferente dintre ei, pe care nu le pot controla, din cauza idealurilor diferite si a felului opus de a vedea dragostea si familia. Femeia Taur este sensibila, romantica, traditionalista, conservatoare, calma, rabdatoare, amabila, echilibrata si dotata cu un puternic simt estetic. Ea isi doreste o viata linistita, o situatie materiala stabila si o familie ca in clanurile mafiote :D
Pentru atingerea acestor obiective, o vreme, poate fi genul de sotie care sa astepte venirea sotului acasa de la intalnirile amoroase, care poate trece cu vederea si ierta multe de dragul acestora, dar atunci cand ajunge la limita, cand natura ei geloasa si posesiva explodeaza, pleaca fara sa se uite inapoi, maturand totul in calea ei, ca un uragan. Este destul de orgolioasa si accepta cu greu sa fie umilita. Sagetatorul, desi un tip cinstit si corect in alte domenii, nu este un barbat fidel si nu poate intelege de ce o femeie nu accepta aceasta latura masculina "naturala" si ..."normala". El este un tip dinamic, optimist, cu simtul umorului, mandru de ceea ce este si ceea ce a realizat. Iubeste viata si ii place sa profite din plin de tot ceea ce ea ii ofera. La nivel intim, nu sunt foarte potriviti, cci au sensibilitati foarte diferite si ritmul lor erotic este in contratimp

El Sagetator, Ea Gemeni
Opozitie benefica

El este semn de Foc, ea- semn de Aer. Aerul intretine arderea focului. Femeia Gemeni stimuleaza barbatul Sagetator, il sustine si arde impreuna cu el pentru ideile si visele lui.  Este vesela, jucausa si optimista, alaturi de un barbat puternic, deschis, cinstit, norocos si energic asa cum este Sagetatorul. Barbatul este un tip curajos, cu multa incredere in fortele proprii, cu principii bine definite, cu tact, optimist si pozitiv in gandire, cinstit, entuziast si uneori, laudaros. El cere mult de la partenera de viata, fiind exigent, dar corect cu aceasta. Dunt diferiti din multe puncte de vedere, dar au si cateva lucruri in comun, cum ar fi interesul pentru distractii, sport, calatorii si miscarea in aer liber. Le place sa-si traiasca viata la maximum, amandoi au o fire duala si oscilanta, sunt inteligenti dar superficiali, rar interesati de relatii profunde sau de lunga durata si fug cat pot de responsabilitati si de o viata complicata. Ambii au probleme legate de stabilitate si fidelitate. Se hotarasc greu si atunci cand o fac, exista multe posibiliati sa se si razgandeasca, astfel ca nu pot intotdeauna sa se lase unul in seama celuilalt. Comunica excelent, sunt buni tovarasi de munca, de afaceri, insa domeniul senimental scartaie. Din punct de vedere sexual sunt foarte compatibili. In patul lor, energiile se transforma in adevarate focuri de artificii. In plus, se afla plasati in semne opuse, la 180 de grade unul fata de altul, si astfel beneficiaza de avantajul legii contratiilor, deci se atrag.

El Sagetator, Ea Rac
Relatie delicata

El este semn de Foc, ea de Apa. Intre cele doua elemente foarte rar poate exista coexistenta pasnica, asta numai daca unul se afla foarte departe de celalalt. Sunt foarte diferiti pana la cele mai mici amanunte. El este optimist, deschis, vesel, entuziast in fata problemelor vietii, increzator in fortele proprii si in destin, cu o foarte buna parere despre sine, comunicativ, rational, superficial; ea este persimista, introvertita, hipersensibila, cu multe complexe de inferioritate, nesigura, neincrezaoare, suspicioasa, punand mereu raul inainte, anxioasa, intitiva, profunda din punct de vedere sentimental si iremediabil romantica. El este un tip caruia ii place sa zboare din floare in floare si, de multe ori, chiar se lauda cu asta; ea este rezervata si familista. Tradarile lui repetate o distrug sufleteste, caci, desi este foarte rezistenta la suferinta si dispusa sa accepte multe greseli si diferente dintre ei, este foarte insabila emotional, geloasa si fragila. Este nefericita daca nu se simte iubita, iar este foarte detasat si nu are rabdare sa-i arate sentimentele asa cum si-ar dori ea. Au ritmuri foarte diferite de viata si idealuri opuse. Ea vrea stabilitate, siguranta si un camin cald si linistit, el vrea aventura, distractie, viata traita la maximum. Marele avantaj al acestei relatii este acela ca amandoi sunt norocosi, mai ales la capitolul financiar, si macar pe acest plan ar putea forma o echipa buna. Sexual, nu sunt compatibili. Fiecare vede dragostea altfel, iar in pat nu-si pot implini unul altuia dorintele si fanteziile.

El Sagetator, Ea Leu
Relatie de nota 10

El este semn de Foc, ea- de asemenea. Sunt doua semne norocoase, cu  o personalitate puternica, cu gandire pozitiva, optimiste, motivate, orgolioase, incapatanate si luptatoare. Impreuna, formeaza o echipa greu de invins, care comunica bine si munceste cu eficienta. Stiu sa se bucure de viata, sa ia de la aceasta ce este mai bun. Ambii sunt ambitiosi, exigenti cu ei insisi si cu cei din jur, dornici de performante in cat mai multe domenii de activitate si capabili sa duca la bun sfarsit tot ceea ce isi propun. De cele mai multe ori au scopuri comune si stiu sa se sustina unul pe altu pentru a le atinge. Barbatul Sagetator nu este pra dornic de casatorie si nici cu fidelitatea nu sta prea bine; in rest, este visul oricarei femei. Este tonic, vesel, energic, cu mare incredere in fortele proprii, capabil sa-si realizeze visurile. Ii plac miscarea in aer liber, calatoriile, limbile si civilizatiile straine, sportul. Femeia Leu este foarte interesata de cariera, de bani, de succesul familiei sale, este responsabila si muncitoare, dar nu-i plac treburile monotone, care cer migala, sau cele lipsite de importanta. Amandoi vor sa faca doar lucruri serioase, importante, demne de inteligenta si puterile lor. Exista pericolul unor lupte pentru suprematie in cuplu, dar iubirea si intepciunea ambilor le pot domoli. Din punct de vedere sexual sunt foarte compatibili, caci exista o puternica atractie fizica intre ei. Ei pot sta multa vreme impreuna fara sa simta nevoia de a-si legaliza relatia.

El Sagetator, Ea Fecioara
Compatibilitate redusa

El este semn de Foc, ea- semn de Pamant. Focul este distructiv pentru pamant. Puterea, impetuozitatea si energia acestuia- oricat de multa dragoste ar fi la mijloc- devasteaza linistea si echilibrul calmului si staticului semn de Pamant. Nu au aproape nimic in comun, fiecare intelege viata altfel si vrea de la ea lucruri diferite.  Barbatul Sagetator este deschis, vesel, optimist, plin de viata, ii plac distractiile, calatoriile, sporturile, este un tip norocos, care sa stie sa faca bani si ii administreaza eficient. El este tipului celibatarului  convis, ea a femeii de casa. Femeia Fecioara este analitica, critica, conservatoare, carcotasa, prudenta si foarte econoama cu banii, ii place sa stea aproape de casa. desi vrea sa se distreze, considera ca nu merita sa cheltuiesti atatia bani din bugetul familiei pe nimicuri si prostii. Este o gospodina excelenta, care stie sa isi tina casa, nu se sperie de nici un fel de munca fizica, monotona sau plictisitoare.  Ii plac curatenia, ordinea, lucrurile clare, simple, care nu se schimba. Este o femeie pretentioasa si geloasa, care nu se simte in siguranta alaturi de un barbat fara interes pentru casatorie si caruia ii umbla ochii dupa alte femei. Ceea ce o tine insa langa acesta sun situatia financiara si pozitia sociala pe care le dobandeste prin aceasta alianta. Din punct de vedere sexual nu sunt foarte compatibili. Intre ei nu se nasc focuri de artificii, caci impreuna nu-si pot exterioriza pasiunea.

El Sagetator, Ea Balanta
Dificil, dar posibil

El este semn de Foc, ea- semn de Aer. Focul consuma puterea elementului Aer, cu care se hraneste, din care isi trage energia. Cel care da cel mai mult in aceasta relatie, cel care se daruieste complet este Aerul. Cei doi sunt compatibili in proportie de 70%, procent care se poate imbunatatii sau dimpotriva. Barbatul Sagetator nu este foarte deschis catre ideea de casatorie si, mai exact, catre aceea de sot, care imparte in totalitate viata cu femeia sa.  Femeia Balanta vrea sa se casatoreasca inca de tanara, sa aiba  o familie numeroasa si armonioasa,  cu care sa-si imparta timpul, banii, visurile si idealurile. Aceasta femeie, orgolioaa si cu echilibru interior usor de distrus, nu suporta infidelitatile barbatului Sagetator, oricat de naturale si discrete ar fi. Atunci cand hotaraste ca demnitatea i-a fost stirbita prea mult, pleaca fara sa se uite inapoi. Ceea ce-i tine impreuna sunt felul in care se bucura de viata, distractiile, calatoriile, iesirile in aer liber si activitatile mondene. Snobismul Balantei este sustinut, de multe ori, de orgoliul Sagetatorului. Barbatul este un tip norocos, descurcaret, optimist, energic, cu mare incredere in sine, dar influentabil. Daca este destul de abila si diplomaa, femeia il poatemanipula. La nivel intim sunt compatibili, caci simt o mare atractie unul fata de altul. Uneori, barbatul Sagetator este preocupat mai mult de performante, decat de satisfacerea partenerei. De aici ar putea aparea unele frustrari si neintelegeri, caci, desi foarte comunicativa, Balanta nu prea poate vorbi deschis despre sex.

El Sagetator, Ea Scorpion
Compatibilitate medie

El este semn de Foc, ea- semn de Apa. In aceasta combinatie se intampla fie ca elementul Apa sa stinga energia, entuziasmnu si puterea Focului, fie ca Focul sa evapore magia, profunzimea si frumusetea Apei. Desi relatia dintre aceste doua semne nu este rea, ea trece greu proba timpului. Sunt diferiti pana in cele mai mici amanunte, intelg viata altfel si fiecare are alte idealuri si visuri. Barbatul Sagetator este deschis, optimist, vesel, curajos, comunicativ, dinamic, exigent, rafinat, intelectual, cu atitudinea si gandire pozitive si cu un bun simt foarte dezvoltat. Femeia Scorpion este introvertita, ascunsa, dand senzatia de animal care sta la panda, pasionala, senzuala, patimasa, extremista, stranie, intuitiva, incapatanata, dominatoare, geloasa, agresiva si, uneori, chiar razbunatoare. El are multi prieteni si ii place sa petreaca timpul cu ei si in afara caminului, ea simtindu-se mai bine singura sau in locuri intime, inchise, cu putina lume in jur. El nu se implica prea mult emotional intr-o relatie, fiind mai superficial sau mai rational decat ea, care se arunca in dragostea " ca intr-o prapastie" si mizeaza totul pe o singura carte. Intensitatea sentimentelor lor este doarte diferita si duce la mari dificultati de comunicare. Acestea se fac simtite si la nivel sexual, generand frustrari profunde femeii Scorpion. In plus, Sagetatorul este un cuceritor, care nu se multmeste mult timp cu o singura femeie. Chiar daca exista o puternica atractie fizica intre cei doi, ea nu este suficienta pentru a face relatia sa functioneze perfect.

El Sagetator, Ea Sagetator
Norocosi si independenti

El estesemn de Foc, ea- la fel. Doua persoane puternica, energice, dinamice, oneste si deschise, usor influentabile, inteligente, intelectuale, entuziaste, preocupate de lucrurile luminoase ele vietii, simple si clare, cu simtul umorului, cu un bun simt innascut, norocoase si cu protectie divina ceva mai vizibila sau descifrabila decat la alte semne zodiacale. Le place sa se bucure de viata, sa o traiasca din plin, sa se distreze, sa faca sport, sa calatoreasca, sa ia conact cu limbi si civilizatii straine. Isi impartasesc planurile, ideile, sunt foarte buni prieteni si muncesc foarte bine impreuna. Accepta greu casatoria, iar atunci cand o fac cer libertate de miscare si independenta totala partenerului. Nu le place sa dea socoteala nici pentru timpul, nici pentru banii cheltuiti. Intre aceste cupluri de Sagetatori sunt multe care nu-si legalizeaza relatia, decat spre batranete. Sentimental si emotional, nu sunt foarte profunzi, deci nu trec prin multe sau complicate suferinte din dragoste. De multe ori, orgoliul ii impedica sa-si recunoasca infrangerile, chiar si fata de ei insisi. Au avantajul ca uita repede ceea ce i-a deranjat sau ceea ce le-a provocat suferinta si au puterea de a trece imediat mai departe, de a se deschide catre un alt partener. Amandoi stau prost cu fidelitatea, dar cel care nu se poate abtine este barbatul. Din punct de vedere sexual, nu se dau in laturi sa incerce orice e nou. Au o imaginatie erotica bogata si multa energie de consumat.

El Sagetator, Ea Capricorn
Relatie dificila

El este semn de Foc, ea- semn de Pamant. Ce-i prea mult strica. Daca arunci prea mult pamant peste foc, il poti stinge, iar daca peste pamant se abate un foc prea puternic, il devasteaza. Ca in orice relatie, reusita depinde mult de intensitatea cu care cei doi se implica, de echilibru dintre cele doua semne. Sunt diferiti, dar pot face compromisuri pentru a se putea inelege. Sunt doua semne mature, inteligente, serioase, dispuse sa traiasca onest, respectand atat regulile societatii in care traiesc, cat si pe cele divine. Cea mai mare problema o constituie viziunea lor despre familie. Desi amandoi respecta institutia ca atare, barbatul Sagetator este un celibatar convins si un libertin, caruia ii place sa zboare din floare in floare, iar femeia Capricorn vrea el mai mult de la viata un statut social stabil o casatorie sigura, o familie si un camin linistit, confortabil si imbelsugat. Ea este fidela, stabila, responsabila si muncitoare. Are multa perseverenta si lupta pe tacute, dar cu mare forta, pentru a-si atinge pe rand toate obiectivele. Barbatul este jovial, optimist, pozitiv in gandire, dinamic, deschis catre nou, catre schimbare, plin de energie si stie sa se bucure de viata din plin. Femeia Capricorn este conservatoare, prudenta, introvertita, fricoasa, de multe ori negativista sau pesimista. Atractia fizica nu este mare, iar diferentele dintre ei nu mai pot fi ascunse si se manifesta vizibil, uneori deranjant. Barbatul Sagetator, care are un mare apetit sexual si oricum nu se implica prea mult, poate face abstractie de acestea mult mai mult decate femeia Capricorn.

El Sagetator, Ea Varsator
Sunt oare un cuplu?

El este semn de Foc, ea- semn de Aer. Impreuna formeaza un cuplu compatibil. Amandoi tin foarte mult la indenpendenta lor si rar hotarasc sa se casatoreasca cu acte in regula. Ambii parteneri sunt pretentiosi si orgoliosi si, de multe ori, cred ca a face demonstratii de iubire este un semn de slabiciune de caracter. Astfel, relatia lor poate fi destul de rece, lipsita de profunzime si chiar de implicare sentimentala. De multe ori, intr-un astfel de cuplu intalnim barbati care nu stiu nimic despre programul partenerelor lor si nici nu simt nevoia, si femei care nu sufera prea tare din cauza infidelitatilor barbatilor lor si le trec sub tacere. Daca reusesc sa nu sufere prea tare din cauza libertatii celuilalt sau daca nu-si ranesc partenerul prin independenta lor, pot forma un cuplu functional. Amandurora le place sa traiasca viata la maximum, riscul, imprevizibilul, tensiunea, jocul si distractia. Au pasiuni comune, comunica excelent si lucreaza bine impreuna. Femeia Varsator, oricat de puternica si dura ar fi, crede ca fericirea ei este conditionata de capacitatea barbatului de a o intretine. Atractia fizica dintre ei este mare si un act sexual reusit ii poate ajuta in rezolvarea problemelor de cuplu. Va exista intre ei mereu o dorinta neexprimata de a-si cuceri ttal partenerul, de a-l subjuga macar din punct de vedere sexual. Chiar daca accepta cu mintea libertatea celuilalt si i-o respecta, undeva in sufletul lor ar vrea sa fie unicii stapani ai inimii partenerilor lor.

El Sagetator, Ea Pesti

Relatie dificila

El semn de Foc, ea- semn de Apa. In aceasta combinatie, elementul Foc este cel mai puternic, reusind sa faca Apa sa se evapore, sa sece. Intre cei doi exista o relatie dificila din multe puncte de vedere. Barbatul Sagetator este un tp independent, dinamic, optimist, deschis, cu o gandire rationala, clara si pozitiva, cu simtul umorului dezvoltat si cu o personalitate puternica si stralucitoare. Femeia din zodia Pestilor este inrovertita, hipersensibila, destul de instabila emotional si cu disponibilitate emotionala enorma. El iubeste mai mult cu mintea, ea, cu tot sufletul, daruire totala. Felul lui de a fi superficial la nivel emotional, infidelitatea, nevoia de libertate si de distractie aduc multa suferinta in viata femeii Pesti. Comunicarea intre ei este dificila, au ritmuri foarte diferite de a simti si de a trai, iar visurile lor nu seamana deloc. Ea vrea sa aiba sigurana ca este iubita si viseaza la un Fat-Frumos calare pe cal alb, romantic, salvator, puternic, viteaz, dar si sensibil si intelegator. Barbatul Sagetator pare protejat de o stea norocoasa si poate fi, pentru scurt timp, un astfel de cavaler in armura stralucitoare, dar, pentru el, mai sunt si alte domnite de salvat. Sagetatorul este atras de feminitatea ei, de latura ei protectoare, de calitatea de a-i ghici gandurile, de a-l maguli si de a deveni dependenta de el. La nivel intim, poate functiona legea contrariilor. Femeia din zodia Pestilor poate manipula barbatul Sagetator prin sex, caci este dotata cu multe dintre calitatile unei vestale antice.

Sursa "Compatibilitati astrologice. Dragoste si sex" de Daniela Toma




Please follow me :



Vote my Looks:

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤