📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

18 January 2017

Review: Fond de ten Illuminante și No Transfer Bottega Verde


Ultima comandă de pe BottegaVerde.ro a ajuns fix de Sărbători și m-am bucurat din plin, în special de gelul de duș Ciocolată.

Pentru că doream oricum să-mi schimb fondul de ten, pentru că iarna tenul meu devine foarte uscat și nu mi se mai potrivea deloc cel pe care în mod normal îl ador, de la Max Factor Lasting Foundation, am zis să încerc ceva de la Bottega Verde.

Mi-a fost destul de greu să mă decid, așa că am comandat două, în idee ca posibil o să fac și puțin contouring pe viitor.

La final, sunt foarte mulțumită de ambele alegeri, însă pentru că sunt diferite, o să le evaluez separat.

Fondul de ten Illuminante

Eu l-am ales în nuanța Beige Light, swatch-uri o să vedeți mai jos. Nuanța e ușor mai deschisă decât ce aș folosi în mod normal, însă se adaptează foarte bine și nu se vede ca un efect de mască.
Ca textură este hidratant, fiind și o nuanță deschisă pare puternic iluminator, însă nu e lucios la modul evident, nu e gras și are mai mult un glow subtil, plăcut.

În mod surpinzător, mi se pare că are o putere de acoperire foarte mare, chiar dacă e nuanță deschisă. Se vede și în poze că a acoperit mai bine decât cel No Transfer care e o nuanță mai închisă. Îmi acoperă foarte bine pistruii, așa că sunt extrem de mulțumită de el.
Ca și rezistentă, aș spune că rezistă în formă perfectă până la 4-6 ore.
Are 30 ml și îl puteți cumpăra aici.

Fondul de ten No Transfer

Este întâmplător cel mai ieftin, dacă doriți să economisiți, însă e o alegere foarte bună.
Ca și textură îmi amintește de Max Factor Lasting Foundation, în sensul că trebuie să-l aplici rapid, pentru că intră în piele imediat.
Are rezistența un pic mai mare mare decât cel iluminator, acoperă bine, însă nu la fel de bine ca și cel iluminator. Diferența între cele două o puteți observa în pozele de mai jos.
Nuanța aleasă de mine a fost Beige și ar fi o nuanță mai închisă decât aș folosi în mod normal.
Are tot 30 ml și îl găsiți aici.

Ambele nuanțe Beige și Beige Light sunt pe tonuri de galben și eu mă bucur pentru că tenul meu are nevoie fix de aceste tonuri, cele spre roz nu mi se potrivesc deloc.

Ambele sunt hidratante, însă fără să încarce tenul, cel iluminator ceva mai hidratant, totuși.
Ambele mi se par bune, îmi place felul în care cel No Transfer intră în piele, dar puterea de acoperire e mai mare la cel Iluminator.

Dacă trebuie să alegeți între ele, decizia e grea, totuși aș înclina mai mult spre cel Iluminator, pentru că eu pun preț mare pe acest aspect.











Please follow me :



Vote my Looks:

24 comments:

  1. Great review! Thanks for your lovely comment on my blog (:

    www.caterina-m.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Offff, ce bine mi-ar fi prins postarea ta in urma cu vreo 2 ore :( Am facut comanda de un fond de ten rezistent la transfer dar am luat nuanta aluna, cred ca va fi prea inchisa daca ma uit la cel ales de tine ( asa mi-ar fi trebuit si mie nuanta) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca dai gres cu nuanta, poti sa-l amesteci cu o crema de fata sau cu un alt fond de ten mai deschis, daca ai nevoie de ceva mai deschis.
      Eu folosesc trucul asta, de fiecare data cand nu-mi nimeresc perfect nuanta

      Delete
  3. Chiar eram interesata de swatch si review la fondurile de ten ale lor, merci :)

    ReplyDelete
  4. Nu am comandat fond de ten de la Bottega, dar imi place nuanta aleasa de tine, de fapt imi plac ambele si cred ca mi s-ar potrivi

    ReplyDelete
  5. Mi-ar fi placut sa vad un machiaj, asa doar din swatch-uri nu prea imi dau seama. E doar o idee dar poate faci un tutorial :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iarna e mai greu sa pozezi un machiaj, din cauza luminii mai slabe. Dar pe viitor, o sa mentionez cand fac OOTD-uri ce fond de ten am folosit

      Delete
  6. De fond de ten chiar amai nevoie. Sper sa nu mă iau cu altele și atunci când voi pune comanda sa fie printre produse. M-Am și uitat azi pe site la fondul ăsta de tenu. Ce bine ca ai scris despre el.

    ReplyDelete
  7. Eu am o problema cu fondurile de ten , am vreo 7-8 toate incepute , le folosesc pe toate si mereu sunt in cautare de altceva.Ms de pont

    ReplyDelete
  8. Ce bine arata, eu am renuntat la fond de ten dar ambalajul arata super high-end.

    ReplyDelete
  9. Arata foarte bine, dar eu de obicei folosesc BB Creamurile pentru ca mi se par mai lejere si mai usor de aplicat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca nu ai nevoie de acoperire prea mare, BB creamurile sunt foarte bune

      Delete
  10. In iarna asta nu stiu ce am avut ca niciun fond de ten cumparat nu m-a avantajat asa ca o sa le incerc si pe cele de la Bottega Verde.

    ReplyDelete
  11. imi plac tare mult iluminatoarele si cred ca acel fond de ten ar fi pe gustul meu!

    ReplyDelete
  12. Momentan am vreo 10 fonduri de ten de la Mac,Paese,Nyx....,dar când mai elimin din ele mă voi orienta și eu după postarea ta.Mulutumim....Un rew.super!

    ReplyDelete
  13. Sunt super produsele, cred ca mi-ar trebui si mie un fond de ten nou dar parca mi-e frica sa nu mi se potriveasca nuanta, in magazinele fizice parca se vad altfel...te tin la curent daca mi-am facut curaj sa-mi comand...

    ReplyDelete
  14. Nu mai am curaj sa imi cumpar fonduri de ten online, doar daca le stiu nuanta in avans. Mi-am luat niste tepe majore. Nu am cumparat inca produse de makeup de la Bottega verde, poate pe viitor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ai dreptate. In cel mai bun caz, daca gasesc swatch-uri pe bloguri. La aceste fonduri de ten am gasit cateva pe bloguri italiene, altfel, nu m-as fi incumetat nici eu

      Delete
  15. Imi doresc sa incerc si eu un fond de ten de la Bottega Verde. Am un BB cream si imi place textura lui. Sunt curioasa cum s-ar comporta tenul meu si cu un fond de ten. Am inceput sa apreciez din ce in ce mai mult aceste produse de la Bottega Verde

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti le recomand, asa pentru prima incercare una dintre cele doua comandate de mine

      Delete
  16. Nu am comandat pana acum nimic de la Bottega Verde dar nu mi-ar strica și mie un fond de ten ca cel descris de tine.

    ReplyDelete
  17. Mi-am gasit un fond de ten de care sunt tare multumita si nu cred ca il schimb prea curand.

    ReplyDelete
  18. Buna, am incercat si eu produsele de la Bottega Verde si sunt foarte multumita de ele, am scapat de problemele tenului meu mixt. Puteti vedea toata parerea mea pe blogul
    http://caliphsobeautyblog.com/bottega-verde-prima-comanda/

    ReplyDelete
  19. Un fond de ten cu o super textură, moale, hidratant! goo.gl/Y8LAzs

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤