📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 November 2014

Black Friday on TideBuy

Ce face bloggerul in perioada aceasta? Ce altceva decat sa scrie despre Black Friday! :D
Daca anul trecut mi-am cumparat mai multe electrocasnice, aparatul de fotografiat (care btw, nu avea o reducere fantastica, dar imi trebuia oricum), anul acesta reducerile mi s-au parut ceva mai mici la electrice, electronice si electrocasnice. Sau cel putin asa e impresia mea. In schimb, la imbracaminte, accesorii si cosmetice mi s-au parut chiar mai mari. De la MiniPRIX, nu am apucat sa-mi cumpar ce-mi doream, pentru ca marimile care le port eu s-au dat imediat :(

In schimb, am prins tare multe lucruri mai ales pe site-urile din afara, care, dupa parerea mea, anul acesta au fost mult mai bine pregatiti, in sensul ca nu au mai cazut site-uri, au pornit reducerile cu mult mai mult timp inainte si stocurile au fost destul de bine aprovizionate.

Si tot uitandu-ma eu pe la reduceri, am realizat ca eu nu prea am cumparat, asa, la viata mea, hanorace. Defapt, cred ca detin un singur hanorac de pe Oasap, pe care nici nu-mi amintesc sa-l fi purtat vreodata.
Pe Tidestore gasiti o oferta tare buna de Black Friday. Oficial incepe de pe 26, dar gasiti super multe reduceri chiar si acum.

Link`ul il gasiti aici: http://www.tidebuy.com/s/Blackfriday-167/

Iata ce hanorace dragute am gasit eu, plus doua modele inedite de cardigane:


Are you all getting ready for Black Friday sales? On Tidebuy there are many good offers waiting for you. If you can`t wait until the 26th, there are many good sale going on right now, too!
I have my eyes on some great hoodies and cardigans. 
View Tidebuy Black Friday Sales 2014!

Photo Gallery




In plus, reduceri vor fi acest an si la rochiile de mireasa si accesorii de mireasa. Cele care sunt interesate, sa urmareasca acest link:
Tidebuy Black Friday Wedding Apparel Sales 2014-go here:

http://www.tidebuy.com/s/Black-Friday-Wedding-Apparel-Sales-167-66/

Voi pe ce ati mai pus ochii?
Pupici si spor la cumparaturi!
Please follow me :



Vote my Looks:

5 comments:

  1. Sper sa aiba macar site-urile din afara ceva reduceri de Black Friday pentru ca la noi mi s-a parut slabut. :( Eu sincer nu stiu ce vreau, dar stiu ca vreau ceva. :)) Poate o geaca sau un palton.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Denisa, Kurtmann si MiniPrix mi s-au parut cele mai mari reduceri, defapt ca si anul trecut, insa imediat s-au dat marimile astea M-L la haine si 37-38 la incaltaminte. Eu nu am mai prins nimic din ce-mi placea :( In schimb, am vazut ca tot baga produse la reducere, dar tot nu reusesc sa prind ceva marimea mea :))))
      Abia astept Tidebuy`ul!

      Delete
    2. Chiar de pe Kurtmann si Miniprix am comandat (+Makeup Shop). :D Reducerile de aici chiar au fost ok, dar voiam sa gasesc mai multe lucruri. :)

      Delete
  2. Fantastic selection! I love every single item yu ve sahred, it s really nice to seee all these beautiful styles and outfits via your post.
    You always share so beautiful reviews.
    Thank you for sharing!

    ReplyDelete
  3. super frumoase hanoracele <3
    eu am pus ochii pe multe insa din pacate nu`mi permit inca :(
    dar cine stie poate de Craciun :)

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤