📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

15 January 2014

Bijuterii Lucrate Manual

Ro Only

Frumusetea unei bijuterii nu vine doar din aspectul ei. Simbolurile antice, pietrele semipretioase, sau chiar metalul in sine, aduc un sens, o forta, o poveste si o frumusete oricarei bijuterii.
Inca din vechime, fiecare bijuterie a avut o semnificatie aparte, aratand fie statul social, apartenenta la un grup sau la o religie, sau invocand o forma de protectie divina.
Desigur, in prezent, bijuteria ramane doar la rolul de ornament pentru majoritatea oamenilor. Eu insa, fac parte dintre cei superstitiosi, care inca mai cred in puterea incredibila si mesajul bijuteriilor.
Am fost foarte atrasa de categoria bijuterii argint lucrate manual in Israel tematici si simboluri, care, in mod deosebit sunt niste bijuterii deosebite, pline de simbolistica si farmec.
Iar preferatul meu este un inel lucrat manual, cu pietre de opal.
Inel argint si aur 9k, opal imperial R1714SN
Dupa unele surse, opalul inseamna in ebraica, Dumnezeu, fiind o piatra a protectiei, a iubirii si daruirii sufletesti. Dupa alte surse, opalul mareste creativitatea, inspiratia, relaxarea, fericirea si atrage multe schimbari in viata persoanei care il poarta. Este de asemenea, piatra norocoasa a Balantelor.

Daca insa nu va incredeti in semnificatii si simboluri, ati putea fi atrasi de modelul original, de aspectul de antichitate data de faptul ca e lucrat manual. In ambele cazuri, e o bijuterie deosebita, perfecta pentru un cadou sau pentru colectia personala de bijuterii.


Daca doriti sa castigati niste bijuterii exceptionale sau multe alte premii, va invit sa va inscrieti la concursurile de pe blog:
JollyChic $100 Coupon Giveaway - ends on 19th January
DressLily Giveaway - ends on 9th February


Please follow me :Vote my Looks:

3 comments:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤