📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 May 2013

Sapunuri Naturale Armonia

A trecut ceva timp de cand nu v-am mai prezentat bunatati naturale, asa ca, prima recomandare pe aceasta luna e o descoperire recenta: Sapun Natural Armonia.
Iata cateva bunatati pe care le puteti gasi aici:

Alepp - 25% dafin








Si acum sa va prezint putin cele 2 sapunele pe care le-am incercat:

Sapun SheaLux
Acesta e un sapun foarte fin, bland cu pielea, perfect pentru pielea sensibila si uscata, cu un parfum subtil, placut. Spumeaza foarte bine, dar e si usor cremos, un adevarat rasfat pentru piele!

Ingrediente: grasimi saponificate ( cocos, masline, shea, palmier, ricin, samburi de struguri);  apa distilata, colorant alimentar, ulei esential ( geraniu, palmarosa ), petale de trandafir.
Sapunul il gasiti aici.

Sapun natural Cafea
Desi e un sapun cu cafea, mirosul sau e unul mai subtil, ca de ciocolata calda, cu scortisoara. Spumeaza foarte bine, are proprietati anticelulitice, iar aspectul care mi-a placut cel mai mult e faptul ca e un extraordinar exfoliant. Chiar extraordinar! 
Are o consistenta usor cremoasa, hidratanta, dar in acelasi timp, usor dura, exfolianta, iar acest aspect va rezulta intr-o imbunatatire vizibila a pielii, in zonele afectate de celulita sau vergituri. Imbunatateste si circulatia, oferind in acelasi timp un masaj intens. 

Ingrediente: Uleiuri saponificate de: cocos, masline, palmier, ricin,  (unt) shea, floarea soarelui, nuca; ulei de galbenele; ulei esential de grapefruit, lamaita, zat de cafea.

Pe cele doua sapunuri eu le-as recomanda sa fie folosite asa:
Sapunul de Cafea, pentru zonele cu celulita/vergituri, sau zonele care necesita un masaj intens, iar cel SheaLux pentru zonele mai sensibile, care au nevoie de o ingrijire mai blanda.

Ultimele creatii ale Lizei le puteti vedea pe blogul Armonia.
Va invit sa dati like si paginii Sapunuri Naturale Armonia si sa-mi spuneti ce sapun v-ar placea.




4 comments:

  1. Arata atat de bine ca-ti vine sa le mananci :)

    ReplyDelete
  2. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=388252121272624&set=pb.376810239083479.-2207520000.1368603407.&type=3&theater Asta imi place cel mai mult..arata delicios!

    ReplyDelete
  3. eu am crezut ca sunt prajiturele :D asa de bine arata :-*
    acelea pentru ten uscat-sensibil mi-ar prinde bine :D
    pupici :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cele de fata rotunde, par rulada cu cicocolata :X

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤