📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 May 2013

Latest Goodies

In ultima vreme am fost mai ocupata decat de obicei, asa ca am tot sarit peste prezentarea ultimelor produse, asa cum v-am obisnuit.
Pe scurt, vreau astazi sa va prezint cateva noi achizitii, cadouri si premii.
Vichy Normaderm, despre care ati tot auzit, un produs relativ nou pe piata, mi s-a parut destul de bun. Asa cum stiti, nu am un ten acneic, dar oricui i se poate intampla ghinionul unui cos mic si rau din cand in cand.
NU as putea sa afirm ca e un produs miraculos, nu va anihila acneea peste noapte, dar rezultatele se vad oricum destul de bine. Dozatorul e foarte bine gandit si permite aplicarea exact asupra zonei cu probleme. Miroase placut, nu irita, e eficient, uscand cosurile peste noapte si fandu-le sa dispara in 2-3 zile complet. Mai mult decat multumitor, asa ca vi-l recomand!


Unturile de corp I love Cosmetics sigur va sunt deja cunoscute. I Love Vanila&ice cream e singurul incercat de mine pana acum si da, miroase foarte bine. M-a facut curioasa sa incerc toate variantele, pe care by the way, le puteti gasi cu siguranta in DM.
Nu este un unt de corp uleios sau care sa se absoarba greu in piele, dimpotriva, o sa fiti surprinse de cat de repede se absoarbe, lasand un parfum fin si nici o urma pe haine. Din nou, un produs care mi-a placut si il recomand!


Nu obisnuiti sa acordati mare incredere cosmeticelor chinezesti?
Sa nu generalizam, nu toate sunt "chinezarii ieftine"!
Acestea sunt cateva bunatati primite de pe KKCenter, care m-au surpins prin rezistenta, pigmentatie si calitate la modul general.
Pe larg, o sa vi le prezint in curand, cat si modalitatea de a le achizitiona beneficiind de o reducere.


Aceasta minunatie am achizitionat-o de pe Chicnova, la un pret foarte mic, daca nu ma insel, vreo 8$. E o curea foarte frumoasa, de efect, si sper sa-mi amintesc cum se facea nodul acela (nu are o catarama obisnuita, se inchide cu un nod, facut intr-un anume fel), altfel ii stric tot farmecul.


Daca va mai amintiti de Spring SuperBlog, acesta e un premiu pe care le-am primit la una din probele Borealy.
E vorba de o cutiuta de bijuterii care mi-a fost foarte draga si foarte utila.
O puteti gasi pe magazinul online Borealy si acest model, dar si multe alte modele foarte frumoase, unele ceva mai mari si mai incapatoare.


Aceasta curea a fost primita de la Accesorii si decoratiuni handmade, dar pretul ei si al multor astfel de modele, diverse culori, e undeva intre 8-15 lei. Mi-a placut la nebunie, eu am luat-o ca si curea pentru talie, dar e atat de elastica incat poate fi folosita lejer si pentru solduri. Tot de la Accesorii si decoratiuni handmade o sa gasiti niste gentute adorabile lucrate in acelasi stil ca si cureaua. Eu o ador, imi e foarte utila si o sa o vedeti in curand intr-o tinuta. Inca nu-mi vine sa cred ca era la doar 8 lei!

Inca un produs Essence, de data aceasta castigat la un concurs pe BeaUtyblogland, m-a surprins in cel mai placut mod.
Face parte din colectia aceasta:
Din aceasta colectie, mi-ar placea tare mult si lip&cheek pot (borcanelul rotund) pe care l-am vazut mai in detaliu pe cateva bloguri din afara. Dar sa revin la gloss. Ce are el special? Pai, in primul rand e mat, dar nu orice fel de mat, e mat exact ca un ruj mat, cu exceptia faptului ca e totusi cremos/hidratant. Defapt, ar fi un ruj mat cu consistenta lucioasa. Aduce foarte mult cu rujurile naturale, in felul in care se absoarbe si se simte pe buze. Precum vedeti ma contrazic singura in termeni; e foarte greu de descris acest produs. Cumva, le are pe toate: rezistenta, hidratare, luciu (subtil, nu arata a gloss) si un pigment special. E disponibil din ce vad, in doua nuante, dar eu cu siguranta v-o recomand pe cea putin roz-mov (pe care o am eu) pentru ca mi se pare perfecta pentru orice tip de ten. Bonus, are si o aroma placuta, putin dulce, parca aduce putin a miere de albine.
Mentionez si acest aspect, pentru am avut glossuri (anume unul de la Maybelline) care desi avea multe calitati, avea si o aroma cam...de parfum, ultra neplacuta pentru mine, pe buze.
Nuanta pe buze ar fi un maro-nude, suficient de subtila, dar si suficient de pigmentata. Eu il folosesc practic la orice machiaj de zi. Un big like pentru acest produs!

Nu sunt singura care a primit jucarii noi, in ultima vreme, Bibi s-a bucurat si el de o jucarie noua:

6 comments:

  1. As incerca si eu luciul-ruj:) Mi se pare foarte interesant:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E superb! Nu stiu pretul lui, dar produsele Essence, sunt destul de ieftine. In orice caz, merita mult mai mult. Ti-l recomand, o sa iti placa instant!

      Delete
  2. E draguta nuanta gloss-ului!

    ReplyDelete
  3. e draguta cureaua roz, ma intreb de ce nod vorbesti, poate ne arati

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤