📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

08 May 2013

Inspiratia zilei: Pantofiori.net

Nu stiu cate dintre voi ati apreciat serialul Gossip Girl, dar daca ar fi sa fiu complet sincera, unul dintre motivele principale pentru care il urmaream era modul in care cele doua persoanje preferate, Blair si Serene se imbracau.
Dupa fiecare episod incercam sa gasesc modele pe care ele le purtau. Si sa nu mai vorbim de pantofi!
Serena era un adevarat guru al pantofilor si cizmelor.

gg serena

Dupa indelungi cautari, am reusit sa gasesc un magazin unde am regasit modele asemanatoare de pantofi cu toc inalt, eleganti si de efect ca ai Serenei: tocurile stiletto, talpa inalta si modelele controversate, raman semnatura ei personala.


Serena e definitia femeii moderne, nonconformista, senzuala, seducatoare, care nu se supune unui trend, ci creaza propriul stil personal. Hainele comode si casual nu sunt pentru ea. Perfecta in orice tinuta, Serena este imaginea seducatoarei.
Ceva mai clasica si conseervatoare, Blair este imaginea moderna a celebrei Audrey Hepburn, modelul ei vestimentar. Perle, tinute elegante, simple, cochete, feminine, usor vintage, Blair e intruparea elegantei clacice. Foarte des opteaza pentru balerini, pantofi cu toc mediu si desigur numeroase modele de botine:

gg blair

Modelele de incaltaminte purtate de Blair sunt perfecte pentru personalitatea ei activa, puternica, dar totusi feminina. Dar pe langa stilul clasic de frumusete, Blair se identifica de multe ori cu imaginea unei papusi adorabile, optand pentruu dantele, volanase, culori pastel, stiind sa isi puna in evidenta constitutia migniona si feminina. Pantofiorii sub semnatura ei sunt adevarate bijuterii, care completeaza perfect tinutele ei atent alese. Sa nu uitam, ca pentru ea, pantofii sunt o adevarat obsesie, si asa cum ne amintim, detine o coletie impresionanta.
Iata cateva modele identice cu cele purtate de Blair:




Daca si voua v-au lasat o impresie puternica pantofii purtati de Blair si Serena, puteti sa gasiti modele asemanatoare, calitative, intr-o gama larga de culori in magazinul online Pantofiori.net.
Mie mi-au placut foarte multe modele; sunt moderne, in pas cu ultimele tendinte, interesante si de efect.
Va recomand acest magazin care o sa va inspire cateva tinute estivale perfecte!

4 comments:

  1. deci de cum am intrat pe pagina am zis vreau ,vreau si eu -toate modelele sunt superbe si imi plac foarte mult .multumim,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am devenit obsedata de pantofi in ultima vreme. Prevad o sesiune de shopping! :D

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤