📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 May 2013

I love LUSH+ Castigatorii concursului

Sa vorbim putin despre produsele LUSH pe care le-am testat in ultima vreme!
Majoritatea cunoasteti deja produsele pentru ingrijirea corpului de la LUSH, dar ceea ce poate nu stiati e faptul ca au si o colectie de produse de makeup.

Balsamul de buze "It started with a kiss"e cu siguranta cel mai complex si aromat balsam de buze pe ca il puteti gasi.
  • In primul rand e un balsam de buze colorant, cu un pigment suficient de puternic incat sa poata inlocui rujul obisnuit;
  • E ultra-hidratant;
  • E foarte rezistent;
  • Aroma e absolut incredibila: de placinta cu mere si scortioara;
  • E glossy, dand un luciu natural buzelor. 
E un produs multi-functional, o combinatie perfecta intra ruj-gloss-balsam, luand ceea ce e mai bun din caracteristicele celor trei. 
Unele dintre voi se vor gandi ca poate ambalajul nu e atat de practic, dar eu ador formula aceasta usor vintage, in plus, in felul acesta puteti controla cantitatea pe care o aplicati pe buze. Daca doriti o pigmentare intensa, folositi pensula de buze. Daca doriti, in schimb, un aspect natural, puteti folosi varianta "old-fashion" si sa aplicati direct cu degetele. 
Hidratarea e de lunga durata, iar pigmentul e foarte rezistent pe buze.  O sa va indragostiti de el, de la prima aplicare. Vi-l recomand!

Si va spuneam de gama de produse de makeup de la LUSH, asa ca sa incepem cu rimelul.
Care este punctul forte al acestui rimel? Cu siguranta faptul ca e un rimel natural, cu o formula blanda si non-iritanta. Presupun ca putine dintre voi aruncati un ochi si la ingredientele unui rimel. Cu siguranta, nici eu nu faceam acest lucru, dar de la o vreme, orice rimel imi creea o senzatia de discomfort, in special cu lentilele de contact. Cum eu port lentile de contact de vedere, acest aspect devenise o reala problema pentru mine si, desi folosesc un minim de machiaj zilnic, renuntasem complet la rimel. 
Asa ca rimelul "EYE RIGHT" a fost o descoperire de exceptie: rezistent si non-iritant, a devenit solutia perfecta si alternativa potrivita pentru orice persoana cu o ochii sensibili. 
Intr-adevarar, acest rimel cu ingrediente naturale, nu imi irita deloc ochii, nici macar dupa o purtare indelungata. In plus, e ultra-rezistent, nu curge si nu se intinde pe durata intregii zile. 
Ambalajul e specific produselor LUSH, gramajul generos, de 5 gr, iar daca pensula vi se pare prea scurta pentru a ajunge perfect la toate genele, el vine oricum cu o pensula de rezerva, mai subtire, fix pentru acest scop. Cu toate acestea, eu m-am descurcat perfect cu pensula lui originala, care da un volum foarte placut genelor.
Nu cred ca il voi schimba prea curand si cu siguranta, n-o sa ma intorc la rimelurile obisnuite, care din pacate, oricate puncte forte au, au dezavantajul de a-mi irita ochii dupa numai o ora de purtat.
Acum, eu stiu ca nu toata lumea are probleme de sensibilitate, totusi eu recomand acest rimel tuturor, pentru ca o formula naturala, blanda, va si ingriji genele in acelasi timp, se va demachia foarte usor chiar si cu un demachiant obisnuit, iar ca avantaj pe termen lung, nu va afecta sau rari genele. 

Rujurile lichide de la LUSH, vin intr-o grama larga de pigmenti. Eu am ales nunata numita "A conduce", o nunata exceptionala, pe care o cautam de foarte mult timp in comert. E o nuanta greu de descris, un fuchsia-lila, potrivita pentru un machiaj lila, un machiaj discret, in care vrei sa-ti pui buzele in valoare si chiar si la un smokie eyes.

Puncte forte:
  • E foarte rezistent. Desi e un ruj lichid, eu l-as asemana mai mult cu un lip-tint, pentru  rezistenta sa si felul cum se absoarbe in buze;
  • E lucios, glossy, vibrant, da un aspect placut;
  • E foarte hidratant;
  • Are un pigment foarte puternic, dramatic, de durata;
  • Are o cantitate generoasa, de 5 gr. 

Toate celelalte nuante le gasiti pe site.

Ultimul produs incercat, a fost o mostra de Karma-Kream, pentru maini si corp, cu un parfum atat de intens si placut, incat prima data am fost convinsa ca e un parfum solid, nicidecum o simpla crema de corp. Aroma e imposibil de descris: fructata, cu vanilie, exotica, usor dulce, o adevarata placere pentru simturi. Parfumul ei e cu siguranta de durata (dupa aplicare se resimte pana la 5-6 ore). V-o recomand cu drag si o puteti gasi aici.

Si acum, momentul pe care il asteptati, castigatorii concursului. Asa cum stiti, am incercat sa va respect preferintele  pentru unul dintre premii. 

Premiul Party Girl

Premiul The Diva:
Premiul Exotic Beauty
Astept datele complete pe adresa dumitru9catalina@yahoo.com, in termen de 48 de ore, cu exceptia celor care s-au abonat la newsletter si vor fi contactati de mine. Daca vreun premiu nu va fi revendicat in acest termen, el va merge la unul din comentatorii fideli ai blogului din ultima luna, in mod aleatoriu. 
Pana una alta, va astept sa-mi spuneti care sunt produsele voastre preferate de la LUSH!

7 comments:

  1. foarte interesant rimelul.... felicitari castigatoarelor

    ReplyDelete
  2. rimelul imi place si mie.......felicitari la fetele castigatoare

    ReplyDelete
  3. Imi pare rau ca nu te-am descoperit mai repede.Dar mai bine mai tarziu decat niciodata;) Eu ador produsele de la Lush:D
    Aici ma gasesti:ciocolatacuzahar.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru vizita, Claudia. Produsele Lush sunt legendare, dar gama de makeup e ceva mai noua. Sper sa iti placa daca le-ai incercat deja!

      Delete
  4. Felicitari norocoaselor!
    rimelul mi-a atras atentia :)

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤