📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

31 May 2013

Favoritele lunii

  1. Masca de fata cu ulei de argan si trandafiri (review aici)
  2. AVON Loţiune tonică pentru punctele negre cu acid salicilic 2.0%
  3. Oriflame PowerShine
  4. Rimel Lush (review aici)
  5. Unt de corp Delly Savon cu Flori de Tiare (review aici)
  6. Tus KKCenter nuanta 3 (auriu)  
  7. Capra Nera Masca-Gel (review aici)
  8. Oriflame Enigma (review aici)
12

HairX hajnövekedést serkentő tonik
Keratina Lichida

 Doua produse pe care parul meu le-ai iubit sunt Keratina Lichida, despre care am scris aici si Tratamentul de la Oriflame pentru caderea parului. Despre tratament sper sa revin pe viitor cu mai multe detalii, dar vreau sa va spun ca mi-a placut si m-a surprins prin faptul ca dupa folosirea lui, parul se ingrasa vizibil mai greu. Motiv pentru care il folosesc constant. Acum e si la reducere, la 24,99 si va spun ca merita! Singurul defect e ca as fi preferat sa fie flaconul in forma de spray, pentru a aplica mai usor. Defapt, eu l-am transferat intr-un astfel de flacon si mi se mai pare mai ok. Diminueaza si caderea parului, dar mai ales, marele beneficiu din punctul meu de vedere e ca parul se ingrasa mult mai greu la radacini.
Am folosit cele doua produse impreuna toata luna aceasta si nu puteam sa nu vi le recomand! Iar Keratina o iubesc pe zi ce trece mai mult. E perfecta pentru varfurile deteriorate, carora le prelungeste durata de viata!

Cam acestea sunt produsele pe care le-am folosit cel mai des luna aceasta si pe care cu siguranta le voi recumpara! Intre timp am mai descoperit cateva produse noi, care inca sunt in perioada de testare, dar in mare, cele prezentate aici, vor ramane constant pe lista favoritelor mele pe fiecare luna, cum ar fi rimelul de la Lush, pe care nu cred ca il voi inlocui curand, parfumul Enigma, care e fix pe gustul meu si surprinzator de rezistent pentru bugetul alocat si Keratina, care desi mi-a regenerat deja parul si nu am o nevoie stringenta acum de ea, nu ma indur sa o inlocuiesc cu alt produs, pentru ca ador oricum efectul de ingrjire, netezire si sunt convinsa ca un tratament indelungat va proteja in continuare varfurile firului de par.

4 comments:

  1. Nu ma asteptam sa aud ca un produs de la Oriflame face asa treaba buna :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. In ultima vreme am tot incercat produse Oriflame. Unele m-au impresionat, altele... mai putin. Probabil ca va urma un articol dedicat atat dezamagirilor dar si celor care chiar merita!

      Delete
  2. Power shine e best si la mine;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intre timp am mai comandat 2 nuante de auriu si ambele sunt mai frumoase dacat ma asteptam!

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤