📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

11 May 2013

Despre Gama Aqua Treatment Capra Nera

Va povesteam aici despre lansarea noii game Aqua Treatmeant, de la Capra Nera.
Terapia cu apa ajuta la combatarea imbatranirii, deshidratarii si pigmentarii pielii. Principiul propus de chirurgul si biologul francez Alexis Carrel este ca "celula este nemuritoare; lichidul in care pluteste este cel care degenereaza."
Gama Aqua Treatment aduce o solutie la diversele probleme ale pielii, prin mentinerea echilibrului hidric al pielii.
Gama Aqua Treatment contine:


  • Gel de Curatare;
  • Tonic Facial;
  • Crema de zi;
  • Masca-gel
Gelul de curatare
Are o formula usoara, placuta. Curata intens, hidrateaza, fara sa incarce tenul in nici un fel. Ca si intreaga gama, are un parfum placut, subtil, natural.
Se aplica o cantitate mica pe un buretel cosmetic si se maseaza tenul. 
Apoi se trece la pasul urmator, tonicul facial, care va inlatura eventualul surplus de gel de curatare.

Tonicul Facial
Are o formula blanda, potrivita pentru toate tipurile de ten. Am observat si un efect calmant, racoritor, asupra tenului. Cititi lista completa de ingrediente si indicatii aici, in descrierea produsului.
Evident, va recomand sa folositi gama completa, pentru un efect de durata, vizibil. 

Masca-Gel
Din intreaga gama, am indragit in mod special aceasta masca-gel, cu un efect imediat termic de racorire. In plus, timpul indicat de actiune e destul de mic, aproximativ 10 minute.
Are acelasi parfum subtil, placut, de iasomie si liliac, doar usor perceptibil, cu o formula foartelejera care se curata foarte repede, cu apa. Imbunatateste elasticitatea pielii, o lumineaza instant, calmeaza si revitalizeaza instant pielea obosita.
Mi se pare ca seamana foarte mult cu produsele pentru fermitate, pentru ca e un adevarat miracol pentru pielea obosita si incarcata, dandu-i efectiv un "refresh" instant, vizibil, de durata. 
As mai mentiona aici, ca efectul de racorire nu vine de la un mentol (ulei de menta, etc), cum poate va asteptati- efect pe care eu il gasesc mereu usor iritant. Nu, efectul e unul pur termic, ca si cum ai aplica o masca cu gheata, foarte placut dar si calmant in acelasi timp. Din intreaga gama, acest produs nu ar trebui sa-l ratati, pentru ca mi se pare pur si simplu exceptional, in plus, rezultatele se vad chiar de la prima aplicare.
Crema de fata
Crema de fata mi-a placut iarasi foarte mult. In primul rand mi se pare potrivita pentru orice tip de ten, pentru ca are proprietatea de a hidrata dar si matefia in proportie potrivita. Mai exact, hidrateaza perfect zonele uscate, in timp ce le asigura zonelor mai grase in mod tipic (zona T) o usoara matefiere. Ca intreaga gama, si crema are un efect calmant si revigorant pentru ten. Nu este o crema grasa, dar nici fluida; e perfecta, se absorbe foarte repede, iar folosita in mod constant, reda aspectul luminos al pielii, revigoreaza si tonifica tenul. Poate fi folosita si de persoanele cu tenul foarte gras, pentru ca are proprietatea principala de a echilibra tenul si de a raspunde nevoilor specifice, fiecarui tip de ten. De asemenea, eu o recomand, indiferent de varsta pe care o aveti, tocmai pentru ca aceasta crema nu se adreseaza unei probleme anume a tenului, ci la modul global, ajuta tenul sa isi refaca echilibrul pierdut datorita stresului provocat de factorii de mediu. Astfel ca, efectul dupa folosirea acestei creme, este ca tenul isi recapata functionalitatea normala, diminuand treptat problemele specfice fiecarei varste sau categorii de ten. Deci tenul uscat va fi hidratat din nou, tenul tern si obosit isi va recapata stralucirea si fermitatea naturala, tenul matur si ridat isi va recapata elasticitatea, iar tenul gras va fi echilibrat si transformat intr-unul normal.   
Inovatia si scopul acestei game e sa ajute tenul sa isi recapete prospetimea si tineretea. Aqua Treatment este un tratament care ajuta la echilibrarea tenului in mod natural, il ajuta sa isi revina la parametrii normali, nu trateaza in mod traditional, ci ajuta tenul sa se vindece singur, asigurandu-i acestuia ingredientele necesare pentru a se regenera si echilibra in mod natural, fara efecte secundare. 

Ati incercat vreun produs din aceasta gama?

7 comments:

  1. Nu am incercat dar imi doresc crema de fata:)
    pupici:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. E foarte buna, o recomand! Multumesc pentru vizita! :*

      Delete
  2. Nu am incercat produsele!!! As fi tare incantata sa le folosesc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt foarte bune, daca nu ati ajuns la prezentarile Capra Nera de pana acum, o sa va anunt cand vor fi urmatoarele programate si veti avea ocazia sa le testati.

      Delete
  3. nu am incercat inca nimic de la ei dar am tot auzit lucruri bune si cred ca merita macar incercate

    ReplyDelete
  4. Pe mine m-ar tenta gelul de curatare si masca :)

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤