📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 May 2013

De ce prefer cumparaturile online

In ultima vreme am ajuns sa prefer cumparaturile online in defavoarea lungilor plimbari prin magazine. Si o sa va spun imediat de ce.
Dar inainte de toate, vreau sa va recomand magazinul Cosmetice.CO, unde puteti gasi majoritatea marcilor voastre preferate de cosmetice, la preturi atragatoare.
 Si acum sa va spun de ce prefer sa achizitionez cosmetice din magazinele online:

  1. In primul rand cosmeticele vin intotdeauna in ambalajul original, sigilat, in termen de valabilitate. Pentru ca da, mi s-a intamplat nu o data, sa cumpar din magazine, produse care nu numai ca fusesera desigilate, dar care aveau urme ca au fost folosite.
  2. Pe un magazin online pot zabovi oricat doresc, pana ma decid asupra produselor dorite, fara sa fiu "zorita" de catre vreo angajata nerabdatoare;
  3. In magazinele online, produsele cosmetice au propria descriere (pagina dedicata) cu ingredientele, modalitatea de utilizare recomandata, cantitatea si perioada de valabilitate, asa ca pot aflat tot ce doresc despre un produs, fara sa intreb pe nimeni;
  4. Desigur, e mult mai usor sa cauti pe un magazin online produsul pe care ti-l doresti (cu un simplu search), decat sa te chinui sa-l zaresti prin vitrina/raftul de produse;
  5. Magazinele online ofera mereu discounturi si produse promotionale la achizitionarea unor sume mai mari;
  6. E mult mai usor sa compari preturile intr-un magazin online;
  7. Si desigur, efortul si timpul redus dedicat cumparaturilor in cazul magazinelor online;
  8. Multe produse cosmetice nu se comercializeaza in magazine sau in farmacii, fiind disponbile doar pe anumite magazine online.

Ce m-a atras la magazinul Cosmetice.Co:
  • Comercializeaza majoritatea brandurilor mele preferate. Aici puteti gasi parfumuri, produse de machiaj, cosmetice pentru barbati, produse pentru ingrjirea parului de la marci ca Essence, I Love... Cosmetics, dar si L`Oreal, Armani, Dior, Givenchy.
  • Au tot timpul promotii reale, unde veti gasi multe dintre produsele indragite la preturi mult mai mici. De exemplu paleta Essence Night Club o gasiti la 18 lei:
    Si stiu ca multe fete nu au cosmeticele Essence in oras, asa ca o sa va bucurati sa le gasiti pe acest site, la preturile lor din catalog. Si nu puteam sa aduc in discutie Essence, fara sa va spun ca si topcoat`ul pentru luciu  il gasiti aici la pretul de 8 lei:
  • Si acum sa va prezint si ce mi-a atras mie cel mai mult atentia si ce imi doresc cel mai mult (Wishlist Material):

  1. Indiscutabil Nina Ricci Ricci Ricci:
    E urmatorul pe lista mea de parfumuri, imediat ce mai termin din cele pe care le am. E un parfum superb, extraordinar, halucinant, de care m-am indragostit instant.
  2. Anticearcan Max Factor Mastertoutch:
  3. Tratamentul pentru par de la Shiseido:
  4. Crema de peeling Juvena:
  5. Pensule Essence:
    6. Eu inca mai am acest fard pentru sprancene, dar nu puteam sa trec peste el, fara sa va spun ca il gasiti la pretul de 13 lei, e absolut ideal pentru oricine (are 2 nuante, care se adapteaza foarte bine) si va spun ca e unul dintre cele mai rezistente produse de acest gen, la mine rezistand chiar si dupa o balaceala in piscina. 
    Mai multe detalii despre magazinul Cosmetice.CO gasiti si pe  Blog Beauty By Coco.
    In continuare astept sa-mi spuneti ce experiete aveti voi cu shoppingul online si ce v-ati dori de pe acest magazin!

     Articol scris pentru Concurs Beauty by Coco È™i Cosmetice.co-Secretul Cumpărăturilor Online

5 comments:

  1. Foarte frumos articolul, Felicitări :) Bafta in concurs :)

    ReplyDelete
  2. Foarte interesant site-ul! Adevarul e ca uneori prefer cumparaturile on-line deoarece mai tot timpul dau de vanzatoare acre ce imi strica tot cheful!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤