📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

01 December 2014

Seeking The Dress...

A inceput deja toata lumea sa va intrebe unde va petreceti sarbatorile? Mie asta mi se intampla an de an si an de an, nu am un plan concret pana in ultima saptamana.
Trebuie sa recunosc, sunt genul de om cu care nu poti planifica din timp nimic, pentru ca intotdeauna ma decid pe ultima suta de metri.
Cu toate acestea, in noaptea dintre ani, mereu am avut o superstitie: sa fiu imbracata cat se poate de frumos, chiar si cand imi petreceam sarbatorile acasa- mi se pare mie asa, ca e foarte important sa te gaseasca noul an... frumoasa (si cu bani in buzunar, ar adauga alti superstitiosi).
Asa ca, fie ca ne gandim la petrecerea de Craciun sau cea de An Nou, mai mult ca sigur incepem sa ne intrebam- ca doar suntem fete, pur si simplu suntem conditionate sa ne intrebam- cum o sa ne imbracam.
Eu ma gandesc la rochii in urmatoarele nuante: alb- ca un fulg de nea, rosu, mai ales daca vorbim de petrecerea de Craciun, dar si combinatia: bleu cu argintiu. Pentru ca o rochie maxi poate parea un pic cam pretentioasa, cele mini sau midi, in functie de varsta si preferinte, ar fi cele mai bune recomandari.


Are you already thinking about all the winter holidays and all the beautiful dresses you can wear? I would go for a white dress, a red dress- for a Christmas party, or a blue and silver dress. There are my favourite colours for this season. Also, a long-maxi dress might seem too much, so I would go for  sweet sixteen dresses, that can be very appropriate since they are short or mid-length. Of course it also depends of your age.
There are some cheap sweet 16 dresses that you might like. Here is a small photo gallery for you:
Fabulous A-Line Strapless Beading Ruffles Lace-up Short Yana's Prom/Homecoming Dress Crystal Short Homecoming Dress

Gorgeous A-Line Knee-Length One-Shoulder Appliques Yana's Prom/Sweet 16 DressPretty Lace Tiered Short-Length Jewel Neckline Prom/Sweet 16 Dress

Fancy Strapless Lace A-Line Lace-up Short-Length Sweet 16 DressStyle A-Line Strapless Short-Length Bowknot Sweet 16 Dress

And my personal favourite sweet sixteen dress (because I`m a sucker for baby pink):
Sweet Embroidery Scoop Neckline A-Line Knee-Length Homecoming/Sweet 16 Dress

So, the place to find dresses for sweet sixteen cheap that you can wear this winter is http://www.tidebuy.com/ and if you still can`t decide, take a look at the hole collection!


Kisses!
Please follow me :



Vote my Looks:

8 comments:

  1. beautiful dresses, really liked the white ones
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  2. Beautiful dresses!!
    www.alessandrastyle.com

    ReplyDelete
  3. Ce frumoase sunt toate! Cel mai mult îmi plac a treia si a patra. ^^

    ReplyDelete
  4. Always enjoying watching your beautfu selection of clothes!
    Ilove these dresses, they really so cute.
    Thank you for sharing!

    ReplyDelete
  5. superbe rochii!!! le ador pe cele rosii si albastre <3

    ReplyDelete
  6. Imi place selectia ta dar cel mai mult imi place cea alb cu rosu .

    ReplyDelete
  7. Bineinteles ca trebuie sa fim si mai frumoase, si mai elegante si cu bani in noaptea dintre ani, oriunde am fi! :)

    ReplyDelete
  8. imi plac toate de mai sus si daca mi as permite credema ca as face ravagii la cumparaturi pe saitul lor au atat de multe modele frumoase,elegante si rafinate de nu stii pe care sa o alegi..

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤