📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

21 February 2012

Sugestii de modele cu oja "crapacioasa"

Acum ca stim sa folosim oja "crapacioasa", vom incerca sa realizam cateva modele inventive cu ea. Aveti nevoie de: lac de unghii/tratament pentru base coat (pas optional, dar vi-l recomand), o oja crapacioasa, o alta oja pe care o preferati si o rola de scoci:

Pasii:
  • Base coat (un singur strat de lac de unghii sau tratament). Asteptam cateva secunde sa se usuce;
  • Aplicam un stat dintr-o oja la alegere. Eu am ales oja Pupa (pe care am primit-o la promotia Pupa Milano isi rasplateste fanii de pe Facebook, v-am explicat aici), un rosu foarte intens. 
  • Asteptati sa se usuce complet. Eu am aplicat un singur strat, dar in functie de oja pe care o alegeti, se poate sa fie necesare doua straturi!! Aveti rabdare sa se usuce complet!!!
  • Aplicati pe unghie scoci cat sa acopere unghia si sa se lipeasca bine  in jurul degetului. Puteti sa procedati ca si cum ati vrea sa realizati manichiura frantuzeasca, de la jumatatea unghiei, sau pe diagonala. Eu am incercat si pe diagonala si pe la jumatatea unghiei. Oricum, ramane la alegerea si creativitatea voastra!
  • Dupa ce ati asezat pe fiecare deget scociul, da stiu, va fi un pic mai greu sa aplicati oja crapacioasa cu degetele invelite in scoci (:p), asteptati sa isi faca efectul. Incepeti sa dezlipiti scociul. Daca e nevoie, aplicati si un top coat, pentru a finisa si a da luciu. Acesta e un pas optional. 

Eu am folosit doar doua culori aici (cu exceptia unei unghii, pentru care am optat pentru argintiu ), dar desigur puteti sa combinati cum vreti. Chiar si  cate o culoare pe fiecare unghie. Totusi, daca preferati o manichiura discreta, dar totusi de efect, puteti sa va faceti unghiile in mod normal si apoi, urmand acest model, sa aplicati doar pe o singura unghie oja crapacioasa. Mie mi-a placut cel mai mult modelul in diagonala. Pe viitor, voi incerca mai multe combinatii simple, doar cu o singura unghie diferita.

8 comments:

  1. Wow. merci de idee, chiar acum am incercat modelul si-mi place mult :D

    ReplyDelete
  2.  Txs, ma bucur ca ti-a placut!

    ReplyDelete
  3. Adina-Loredana RoginNovember 10, 2012 at 1:38 AM

    Foarte dragut modelul,ai avut ceva de munca cu scociul dar a meritat,a iesit ceva frumos :)

    ReplyDelete
  4. o noua idee de folosit oja crapacioasa ... multumim :*

    ReplyDelete
  5. faina ideea..pacat ca nu sutn adepta acestui tip de oja

    ReplyDelete
  6. trebuie sa ai un pic de rabdare ca sa ti iasa!!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤