📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 February 2012

Single For V-day? Norocoaso!

Desigur, s-a vorbit destul despre magia iubirii, a bomboanelor in forma de inimioara si buchetelor de trandafiri de ziua indragostitilor. Cele care si-au gasit deja jumatatea stiu deja ca sunt norocoase si au toate motivele sa fie fericite cu ocazia acestei sarbatori. Ia sa vedem ce se intampla si de partea cealalta  a baricadei: esti single? Iata de ce esti norocoasa!



  1. Esti alergica la discutii de genu "te iubesc, iepuras!", "ba eu te iubesc mai mult, puisor"?!? Ei bine, uite o zi cand o sa te bucuri ca esti scutita de astfel de afirmatii! Nu toata lumea alege sa-si exprime in acest fel iubirea, iar anul acesta poti sa te bucuri ca nu va trebui sa scri mesaje siropoase pe felicitari!
  2. Esti single? Atunci esti scutita de febra cumparaturilor pentru partener! Ba mai mult de atat, poti sa te premiezi singura cu un cadou frumos, pentru ca esti cea mai minunata persoana si nu ai nevoie de cineva sa ti-o spuna!
  3. Iti amintesti de cate ori prietenii tai din trecut te-au torturat in aceasta zi cu cine mai mult sau mai putin romantice in cele mai nepotrivite locatii sau de cate ori ai zambit larg privind monstruozitatea de cadou/ buchet de flori pe care le-ai primit? Nu si de data asta! Anul acesta, propriile reguli: iti vei darui singura ceva ce iti doresti cu adevarat!
  4. Dinner and a movie? No way! Ce-ai zice de shopping , manichiura, pedichiura...?
  5. Demult te plangeai ca nu ai timp pentru tine? Ce-ar fi sa iti dedici aceasta zi exclusiv tie? Rasfata-te , relaxeaza-te si ocupa-te de toate acele lucruri pe care doreai demult sa le faci!
  6. V-day? Ce zici mai bine de single lady`s night out? Daca nu ai mai avut demult timp sa iesi cu prietenele tale si sa va distrati , e o ocazie perfecta! 
  7. Sa nu uitam ca reducerile substantiale in aceasta perioada sunt majoritatea dedicate femeilor! Stii ce ai de facut, nu?
  8. V-day? Ce zi mai potrivita ca tu si prietenele tale sa incercati sa atrageti putina magie in viata voastra? Roaga prietenele tale  sa te ajute sa redecorezi in stil feng shui! "Alege obiecte care promovează parteneriatul, deci nu tablouri portret, cu un singur personaj. Optează pentru două suporturi de lumânări, o statuetă care întruchipează un cuplu sau un tablou în care există două personaje. Scoate din dormitor fotografiile cu părinţii sau copiii rudelor. În acest spaţiu nu trebuie să existaţi decât tu şi posibilul tău iubit. În acest sens, experţii în Feng Shui te sfătuiesc să îi faci loc în dormitor din timp sufletului tău pereche… la propriu! Lasă un raft din şifonier gol, la fel şi una dintre cele două noptiere care încadrează patul. Aceste spaţii goale, care aşteaptă să fie umplute, îţi atrag sufletul pereche."  (Sursa: Reguli Feng Shui pentru a-ţi găsi sufletul pereche | Unica.ro)
  9. Daca simti ca viata ta sentimentala nu e asa cum iti doresti, V-day poate fi o zi potrivita sa studiezi mai bine problema: poti citi carti de specialitate, sau sa urmaresti cateva articole speciale de pe diverse site`uri care iti pot fi de ajutor (relatiidecuplu.ro, stilultau.com, casasufletului.ro, artafeminina.ro  etc). Asa vei gasi cateva sfaturi si de ce nu, cateva incurajari! Si mai mult ca sigur ai auzit de cartile lui Lauren Frances "Ea il vrea in colivie, el o vrea de jucarie! (S-au ales fulgii de relatia ta? Si acum ratacesti in codrul intunecat al singuratatii sau esti din ce in ce in ce mai confuzata de apucaturile de neinteles ale barbatilor care iti canta triluri de dragoste?Citeste in continuare aici). Mai mult ca sigur aceasta carte o sa va amuze enorm si o sa va devina rapid o buna companie de Valentine`s Day! 
  10. Single or not, inlove or not, please enjoy V-day!