📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

26 February 2012

NOTD

Stiti accesoriile acelea autocolante pentru telefon sau alte suprafete? Eu le-am gasit o alta utilitate: aplicate pe unghii, rezista mai mult decat va asteptati, fara sa fie nevoie sa le menajati prea mult.
Aplicarea e simpla: Dezlipiti o portiune din sir si aplicati-o direct pe unghie, dupa ce oja/lacul de unghii s-a uscat. O zi-doua or sa reziste garantat. Mie mi se pare simplu, practic si de efect.
 P.S. Oja folosita e Pupa M075 si , pentru ca mereu am avut o oarecare aversiune fata de culoarea verde, e pentru prima data cand folosesc o oja de aceasta culoare in istoria vietii mele. Parca nu arata asa de rau precum ma asteptam...

8 comments:

  1. Wow, este chiar dragut verdele [desi eu personal urasc culoarea asta;))]

    ReplyDelete
  2.  Asa zic si eu: parca e suportabil!

    ReplyDelete
  3. Dragutza ideea,sa ma abat asa putin de la subiect,am vazut ca ai Nokia C3, vroiam sa te intreb,ai check in pt. facebook pe el?

    ReplyDelete
  4.  Nu. Si am si reusit sa dau setarile peste cap ca acum nu reusesc deloc sa intru pe net, nici macar in mail. Oricum are ecranul prea mic pentru internet, la modul general. MAi mult te chinui

    ReplyDelete
  5. intrasem pe un forum si spunea cineva ca trebuie sa intrii meniu-internet-navigator,iar daca e fb in limba romana cauta ''verifica'' cauti locul in care te gasesti si merge , nu prea tind sa cred ca ar merge,tot ce am vazut eu cu check in aveau un buton special. 

    ReplyDelete
  6. Nu am purtat niciodata verde pe unghii desi imi place aceasta culoare. Nuanta asta de verde de la Pupa arata superb, nu-mi imaginam ca o manichiura cu oja verde ar arata atat de bine dar cred ca depinde de nuanta de verde aleasa.

    ReplyDelete
  7. buna idee, nu m am gandit pana acum la asa ceva

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤