📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

13 February 2012

Haul. Essence

Am reusit, in sfarsit, sa ajung la magazinul care are stand de
cosmetice essence! Iata cumparaturile mele:








Am urmat recomandarea  It`s Frieday Somewhere si am cumparat kit`ul pentru sprancene essence. Cele 3 sabloane de plastic, nu mi se par utile pentru aplicarea fardului, dar sunt incredibile pentru conturul sprancenelor cu un creion special. De asemenea, te poti ghida dupa ele, cand te pensezi. Chiar daca sunt doar 3,  sunt destul de universale, adica din cele 3, mai mult ca sigur una va semana enorm cu forma sprancenelor tale! Fardurile de sprancene sunt foarte foarte rezistente si destul de naturale ca aspect. Eu chiar am reusit sa-mi ingros putin conturul sprancenelor, si nu s-a observat deloc diferenta intre ce am colorat pe sprancene si ce am colorat pe piele.

In plus, de mult caut un gloss pe care sa-l folosesc peste rujurile cu nuante de maro. Din pacate, ce am incercat pana acum, face rujul sa intre in piele si sa se "impanzeasca"dincolo de contur (glossul de la Maybelline, de exemplu). Iata descoperirea mea de la essence:
Glossul se numeste XXL Shine si ce mi-a placut a fost gramajul generos, textura placuta, usoara, nu e lipicios, nuanta ar fi un bej nude, extrem de sclipicios si mai ales pensula, care e genul plat, care ajuta enorm la aplicare. De asemenea, pensula, e lunga si aduce o cantitate generoasa pe buze.

Glossy Lip Balm, alegerea mea "pink dragonfruit", m-a cucerit cu aroma si culoarea. Face parte dintr-o serie de balsamuri fructate, dintre care vreau sa-l amintesc pe cel cu pene galben, care mi s-a parut extrem de aromat. Desi nu sunt fan al balsamurilor care vin in acest gen de ambalaj, pentru ca  mi se pare greoaie aplicarea, acesta din urma totusi, m-a cucerit!

Cautam de ceva timp o oja "crapacioasa" neagra si cum pretul ojelor essence e mai mult decat rezonabil, am achizitionat-o imediat. Ca dezavantaj, as spune ca nu "crapa" chiar imediat, trebuie sa aveti rabdare vreo 10-20 secunde.

Cum tocmai mi se termina tonicul, m-am decis sa-i dau o sansa celui de la essence! Concluzia: e un tonic placut, bland, mi se pare potrivit si pentru tenul meu (mixt spre gras). Aroma e oricum, foarte subtila, fructata.

Si desigur, am lasat la urma, ceea ce mi-a placut cel mai mult:
"Tint it!" face parte dintr-o colectie de 3 nuante de asa numit "colour changing lipgloss" si se presupune ca isi schimba nuanta in functie de starile tale. Eu am ales nuanta cea mai inchisa si cred ca a fost cea mai potrivita mie, celelalte 2 nuante fiind un roz si respectiv un peach. Bine, e exagerata treaba cu schimbatul culorii dupa starea ta, dar este cu siguranta un  lip stain . Adica il aplicati ca pe un gloss normal, asteptati cateva secunde, buzele se vor colora in mod natural. Dupa ce glossul efectiv se duce de pe buze, culoarea, in schimb, va ramane. Imi aminteste de un produs asemanator de la Avon, pe care nu l-am mai regasit in catalog.  Mi-a placut extrem de mult, mi se pare de o foarte mare calitate  si la un pret extrem de mic. Vi-l recomand!
Si in incheiere, am reusit sa-mi ridic testerul de la Lancome de fond de ten, "Teint Idole Ultra" 24 de ore, nuanta beige diaphane. Promite ca rezista pe ten 24 de ore fara sa necesite retusari. Dupa ce il voi testa, voi reveni cu mai multe detalii.

4 comments:

  1. Lancome Teint Idole Ultra mi se pare cel mai prost fond de ten încercat vreodată !!(defapt aproape cel mai prost, după Miss Sporty Light Energy..). NU rezistă deloc pe faţă şi nu are pic de acoperire...

    ReplyDelete
  2. Tonicul si "tint it!"-ul sunt pe lista mea de cumparaturi, mi le doresc de ceva timp, pe langa fondul de ten spuma si cateva oje.:D

    ReplyDelete
  3. ce frumoase sunt toate .. vreau si eu :((:((

    ReplyDelete
  4. voi incerca si eu tonicul lor..la fel ca si tine am tenul mixt spre gras

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤