📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 February 2012

Ce fel de Valentina GossipGirl esti?

Cum si-au petrecut personajele tale preferate din Gossip Girl Valentine`s day? Cu ce personaj te asemeni? Spune-mi cum ai de gand sa-ti petreci ziua indragostitilor si iti spun ce personaj esti!



  • Daca simti ca Valentine`s Day e ocazia perfecta sa faci un gest indraznet si sa incerci sa impresionezi persoana de care iti place de ceva timp, atunci personajul care te reprezinta e Nate
  • V-day te face melancolica? Te gandesti ca poate fostul/fosta e cea mai frumoasa amintire a ta si poate merita inca o sansa? Atunci personajul care te reprezinata e Serena!
  • Chiar daca relatia ta nu e ideala, nu iti pierzi romantismul si nici increderea in dragostea "happily ever after". Esti altruista si crezi ca dragostea merita sa fie sarbatorita, chiar si dragostea altcuiva? Atunci esti Blair Waldorf!
  • Sau te plasezi de partea cealalta a baricadei si faci totul posibil sa distrugi aceasta zi pentru toata lumea? Esti atat de nemultumita de viata ta incat preferi sa iti bagi nasucul rautacios in relatiile celorlati? Atunci, esti Georgina Sparks
  • Viata ta amoroasa e incurcata? Te mai gandesti la fosta/fostul dar esti prins intr-o iubire neimpartasita? Accepti sa fii amica cuiva, doar pentru a petrece putin timp cu persoana de care esti indragostit/a in secret? Atunci personajul tau e Dan Humphrey. Oare e momentul sa iti faci sentimentele cunoscute?
  • Nu esti prea interesata de tipul dragut care se da peste cap pentru a-ti face pe plac, esti workaholic si iti petreci ziua indragostitilor la munca? Atunci personajul tau e Charlie Rhodes, the real one!
  • Ghinionul te urmareste mereu? Iti petreci ziua indragostitilor incercand sa te impaci cu trecutul, dar minciunile te prind din urma? Atunci ai avea ceva de invatat din experienta lui Ivy Dickens.
  • Esti despartit de persoana care o iubesti? Atunci ai grija  pentru ca esti foarte vulnerabil si nu vrei sa cedezi unor tentatii pe care mai tarziu sigur o sa le regreti! Personajul tau: Chuck Bass!
Nu uitati sa vizionati ultimul episod Gossip Girl!

4 comments:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤