📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

07 January 2015

Anul nou incepe cu reduceri

Recent am aflat de o noua oferta Sheinside, care poate fi interesanta, mai ales daca va decideti sa faci o comanda impreuna cu cineva.
Am vazut ca au adus multe produse noi, inclusiv rochite deosebite, dar si articole de imbracaminte de iarna care mie mi-au atras atentia.
Alte reduceri interesante in aceasta perioada am vazut pe cateva alte site-uri si ma gandeam sa fac o categorie speciala in pagina de facebook cu reducerile actuale cat si cu cupoanele care pot fi folosite. Din pacate, e un pic mai complicat sa fac un tab cu link-uri si poze, asa ca va mai dura un pic. Intre timp va arat cateva dintre preferatele mele, acum la aceasta oferta:

(Click on the Photos to get to the product)





Direct pentru toate produsele de la oferta, dati click  mai jos:




Pupici!

Please follow me :



Vote my Looks:

5 comments:

  1. Sunt putin dezamagita , mi-a venit o comanda , un blazer din voal pe care l-am comandat ca sa profit de transport gratuit si nu aveam decat 15 -16 dolari , si imi este mica, mica , nu au corespuns masuratorile in cm afisate acolo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am patit asa, sa nu corespunda masurile, dar de obicei era o diferenta mica intre masurile reale si cele afisate, asa ca, mi-au venit un pic mai mici decat ma asteptam (si mai scurte), dar totusi ma incapeau. Cand patesc asa, eu incerc sa ma consolez cu ideea ca poate o sa mai slabesc...:(

      Delete
    2. Si eu m-am gandit la asta , sa fie un reper in cura de slabire desi mi se pare cam mult , nu stiu daca reusesc :))

      Delete
    3. O poti face cadou sau chiar vinde! :)

      Delete
  2. Such a beautiful selection;
    Thank yoy for sharing!
    wish you Happy New Year!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤