📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

02 April 2014

Stil de Primavara

Cea mai frumoasa sarbatoare mi se pare cea japoneza, a Ciresilor infloriti.
Primavara s-a lasat mult asteptata anul acesta, la noi. Intai a venit cand ne asteptam mai putin, calda si frumoasa, topind zapezile lasate de februarie. Dar s-a razgandit si, capricioasa ne-a dus si ploi reci.
Intotdeauna mi-am imaginat primavara ca fiind o adolescenta frumoasa si schimbatoare, cand melancolica si romantica, cand vesela si copilaroasa, cand rece si furioasa.


Ea ar imbraca rochii cu volanase in culori pastel si  ar purta coronite de flori de zambile roz. Si gularase de danteluta si fluturasi albastrii. Ar fi feminina dar neimblanzita, mereu surprinzatoare.
Asa ca, primavara aceasta eu as lansa un stil tanar si vesel.
 

In primul rand, voi alege doar rochite tineresti, femine si placute, numai in culori pastel. Rochia corai-roz aduce un plus de inocenta, iar rochia mint-green un plus de eleganta.
Iar costumele de baie vor fi, fara exceptie, tuquoise.
Glittio.ro e perfect pentru gusturile mele primavaratice. Veti gasi numai articole feminine, romantice, in culori placute. Va puteti inspira aici pentru tinute deosebite pentru diverse ocazii.
Daca ar fi sa aleg un trend pentru primavara aceasta, va fi cu siguranta unul boem, romatic si feminin, care ne va duce cu gandul in trecut, la rochitele adorabile cu dantelute, volanase si fluturasii pe care ii purtam in copilarie.

2 comments:

  1. Aceste tinute emana tinerete si veselie .. prospetime .. adica Frumusete intr-un cuvant

    ReplyDelete
  2. Frumoase alegeri, îndeosebi rochiţa aceea roz-corai! ♥

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤