📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

21 May 2013

Show Your Legs

Udobuy ne propune provocarea verii: Show your legs!(oferta o vedeti mai sus)
Daca fustele si rochiile vi se par pretentioase, si stiu ca v-am poluat cu modele de rochite si fustite care mai de care mai colorate si inflorate, provocarea "Show your legs!" m-a facut sa ma concentrez si asupra pantalonilor scurti, de altfel o piesa de nelipsit din dulap, in sezonul estival.
Hadeti sa vedem ce modele putem alege in vara anului 2013!


Modele jeans:




Daca e un lucru pentru care sunt cunoscuti jeansii, acela e comoditatea. Si usurita cu care se potrivesc cam la orice tinuta. Modele si culori gasiti pentru toate gusturile.
Daca doriti totusi ceva mai elegant, atunci aceste modele ar putea fi perfecte:



Asa cum deja stiti, anul acesta modelele florale sunt la mare cautare. Acest trend nu a acolit nici pantalonii scurti, asa ca putem gasi modele deosebite, tineresti si viu colorate de pantaloni scurti:



Daca ati cumparat deja de pe , Udobuy va prezinta si cateva metode de obtine articolele preferate absolut gratuit: Make Videos For Udobuy pentru cei care detin un canal de youtube si detin deja un articol cumparat, sau  the Save To Win prin care trebuie sa salvezi pozele preferate in contul tau (functioneaza ca si wishlistul) si poti castiga produsul preferat si in plus, toti participantii primesc un cupon de 10$.

Ca de obicei, eu va invit sa-mi spuneti care sunt modelele voastre preferate si daca obisnuiti sa purtati pantaloni scurti.

4 comments:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤