📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

02 May 2013

Bijuterii de argint de la Regal Gold

Va povesteam aici despre magazinul online Regal Gold si despre multitudinea de produse comercializate: bijuterii, pantofi, haine, accesorii si produse pentru acasa.
In primul articol va povesteam despre gentile minunate, pantofii dar si cateva produse cosmetice OMIA care se gasesc foarte greu la noi in tara. Revin la acest magazin, in prag de sarbatori pascale, pentru a va prezenta cateva idei de bijuterii argint, in editii limitate si modele unice, cu design deosebit.
Ce au deosebit fata de bijuteriile obisnuite de argint? In primul rand, modelele sunt unicate, in serii limitate, exclusive si creative. In plus, integreaza doar perle si pietre semipretioase.
Iar eu personal prefer oricand pietrele semipretioase in defavoarea pietrelor frumoase in felul lor, de zirconiu, care sunt in general mai ieftine, dar nu la fel de interesante.

Si, asa cum stiti, fiecare piatra semipretioasa, are o semnificatie, o poveste, dar si o influenta asupra psihicului si fizicului.
Daca piatra mea pretioasa preferata e cu sigurata e rubinul, pietrele semipretioase favorite sunt cele albastre, cum ar fi topazul, opalul si turcoazul.





Daca tineti cont si de acest aspect, pe Regal Gold puteti face cautare dupa elementul zodiacal si veti gasi cu usurinta bijuteriile cu prietrele potrivite pentru fiecare zodie. 

Pentru ca suntem in zodia taurului, m-am decis sa va arat cateva modele potrivite pentru femeia taur, care asa cum stim, e o zodie feminina, hotarata, puternica, rabdatoare, iubitoare de natura si de frumos. Iar pietrele potrivite reflecta exact aceste trasaturi: (ametist si cuart roz)


Pentru celelalte zodii, folositi motorul de cautare si descoperiti care sunt modelele si pietrele potrivite pentru voi, in functie de zodie.
 Revenind la sarbatorile pascale, cu siguranta cautati un cadou interesant pentru partenerul de viata! Recomandarea mea din magazinul Regal Gold, ramane tot in categoria bijuteriilor, mai precis, ceasuri barbati ,care vor fi mereu accesoriul potrivit pentru persoana iubita.
Modelele sunt masculine, elegante, de efect, iar marcile sunt de prestigiu, cum ar fi Fossil, Atlantic, Bulova, Casio, Lambretta, Orient. Iar la modelele Fossil, care sunt preferatele mele, preturile sunt printre cele mai scazute de pe piata.

Daca ar fi sa aleg doar  doua lucruri din magazinul Regal Gold, atunci cu siguranta, ar fi acest inel cu aspect antic, cu  pietre de opal pentru mine:

 Iar pentru jumatatea mea, as alege acest ceas Fossil, simplu si elegant:
Voua ce v-a placut si ce v-ar placea sa primiti sau sa daruiti de Iepuras?

1 comment:

  1. modelele sunt unicate, in serii limitate, exclusive si creative. In plus, integreaza doar perle si pietre semipretioase. bijuterii din argint

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤