📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 January 2013

Cum sa te imbraci iarna daca esti plinuta

Ai pus cateva kilograme in plus si nu stii cum sa maschezi acest aspect? Desigur, pentru ca am trecut deja la puloverele groase de iarna, inevitabil aratam putin mai Fluffy decat de obicei. Iata cateva sfaturi si sugestii de haine FashionQueen care te pot ajuta sa pari mai slaba, chiar si in sezonul rece!
  1. Renunta la bluzele/puloverele/rochitele mulate! Oricat de calduroase sau comode ti se par, hainele mulate iti vor arata si colaceii! Iata o varianta feminina si potrivita pentru o silueta mai plinuta:        
fashionQ b

  2. Nu opta pentru colanti sau pantaloni skinny. In schimb, te pot avantaja mai mult pantalonii strait line (care nu sunt atat de mulati, dar totusi urmaresc fidel linia corpului) si skinny jeans. Skinny jeans sunt o optiune mai buna, in special purtati cu bluzele indicate de mine la pasul anterior.   

 3. Stiu ca e foarte frig afara, dar nu te grabi sa arunci "pufoaica" pe tine! Alege ceva elegant, feminin si calduros: paltonul. Poti opta pentru  modelele tip clepsidra sau cele gen rochita, toate te vor favoriza si iti vor face o silueta de invidiat.


4. Ultimul pas nu e de neglijat: daca preferi incaltamintea comoda, fara toc, ar trebui sa stii, ca tocurile, chiar si cele mai mici, creeaza iluzia de a lungi piciorul si de a subtia intregul corp. Nu trebuie sa alegi stiletto pentru a obtine acest efect. Exista modele la fel de comode ca si pantofii tai obisnuiti!          
fashion


 Pentru mai multe informatii despre modelele alese de mine, incluzand marimi si preturi, dati click pe link`urile de sub fiecare colaj.Veti ajunge direct pe pagina produsului si puteti chiar efectua o comanda online!


Nu uitati de concursurile active pe blog:
Pink Contest
Castiga un lantiosr Hello Kitty
Giveaway cu premiu Surpriza


6 comments:

  1. Superbe modele nu doar ptr plinute

    ReplyDelete
  2. foarte mult mi-au placut botine si paltonasele .

    oricum multumim frumos pt postare ,pe mine una m-a ajutat ca eu inca sunt plinuta ,inca mai am burta ramasa de la sarcina si e mai dificil ca eu am si cezariana.

    eu una sunt super multumita de postare ,si mai astept pe viitor astfel de postari

    pupici

    ReplyDelete
  3. Acsinte Lorena IsabelaJanuary 10, 2013 at 11:42 PM

    Da :D Mai ales dupa sarbatori :D paltonasele imi plac cel mai mult :)

    ReplyDelete
  4. Dupa sarbatori toate suntem putin mai plinute :p

    Ma bucur ca v-a placut acest gen de articol! Multumesc pentru aprecieri.

    ReplyDelete
  5. super postarea ta! :*

    http://rosemerta.blogspot.com

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤