📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 January 2013

Concurs de Valentine`s Day

Daca nu v-ati ales inca tinuta de Valentine`s Day (sau Valentinul), mai aveti la dispozitie 3 saptamani. Timp suficient sa frunzariti internetul dupa rochite si accesorii, pentru ca, incepand cu februarie, incepem sa asteptam primavara. Cateva tinute deosebite puteti gasi pe 1Dress2Wear, unde o sa fiti placut surprinse de materialele diafane folosite: dantela, satin, matase si bumbac.
1dress


Silk top
90 RON - 1dress2wear.ro


Lace skirt
120 RON - 1dress2wear.ro


Fusta din dantela
71,25 RON - 1dress2wear.ro


Cotton skirt
112,5 RON - 1dress2wear.ro


Lace jumpsuit
165 RON - 1dress2wear.ro


 Si daca va plac modelele, prin amabilitatea 1Dress2Wear, cititorii blogului vor fi premiati cu o fusta de matase superba:
Fusta de matase  in valoare de 220 ron-fusta e din matase cu bumbac (amestec) si dublata cu tul negru transparent. E marime universala, iar in talie are o banda elastica din acelasi material de matase. Lungimea pana la genunchi, potrivita atat pentru doamne cat si pentru domnisoare.

Daca va doriti acest premiu, iata ce trebuie sa faceti:
  1. Ma urmariti prin GFC (stanga sus).
  2. Dati like paginilor  Kaiyo Aino si K.A.Shop si paginii sponsorului 1Dress2Wear
  3. Dati share acestui concurs pe Facebook
  4. Va inscrieti la newsletterul 1Dress2Wear cu o adresa de email valida si imi lasati adresa aici.(abonarea se face pe link`ul de mai sus, in dreapta jos a site`ului). Tot pe aceasta adresa veti fi anuntati in cazul in care ati castigat acest premiu. 
  Lasati un comentariu la acest articol in formula:
  1. GFC
  2. Nume facebook cu care ati dat like celor 3 pagini
  3. Link Share
  4. Adresa email 
Concursul se va incheia pe data de 7 Februarie 2013. Toate conditiile sunt obligatorii, iar nerespectarea uneia dintre ele, va duce la eliminarea participarii. Castigatorul poate fi anulat ulterior, daca se demonstreaza ca nu a respecta conditiile sponsorului si va fi ales un alt castigator. Imi rezerv cateva zile pentru a  verifica inscrierile si a alege castigatorul.
Bafta tutoror!

Mai jos aveti lista concursurilor active pe blog:
 Pink Contest- 30 ianuarie
Giveaway cu premiu Surpriza-pana la 500 de followers via GFC
Concurs Calypso Fashion - pana pe 8 Februarie

Concurs promovat pe Concursuri Online